من بازی کردم..... روی high جواب میده اما شادر رو باید بیاری رو نرمال..... بقیه رو high..... دیتیل هم همش رو 80 بهت 37 میانگین فریم میده....نقل قول:
Printable View
من بازی کردم..... روی high جواب میده اما شادر رو باید بیاری رو نرمال..... بقیه رو high..... دیتیل هم همش رو 80 بهت 37 میانگین فریم میده....نقل قول:
ممنون. منظورت ازین که میگی جواب داد یعنی دیگه اصلا گیر نداشت ؟؟؟ مطمین باشم دیگه ؟؟ :10:نقل قول:
من شنیدم این مدل دیگه توی بازار نیست
و گر نمی یاد
از کجا می تونم بگیرم ؟
اصفهان که پره...نقل قول:
شما یه تماس با سازگار بگیر
برای خرید راهنماییت میکنن
خب سلام به همگی
من امروز این مدل رو بالاخره گرفتم
از تمام دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و تجاربشونو در اختیار ما گذاشتن از صمیم قلب تشکر می کنم.
حتما می پرسید چند؟
1.260 هزار با کانفیگ core i5 450
با گارانتی 3 ساله طلایی (که شامل باطری و شارژر هم میشه)
یه دونه کیف 55 هزاری خیلی خوشگل و مرتب و جمع و جور + یه موس 20 هزاری وایرلس + یه کول پد مایکروسافت 35 هزاری
اما مهمترین نکته ای که منو شوکه کرد اینه که این مدل face detect هم داره .قابلیت تشخیص صورت .
اگه سوالی دارین من در خدمت شما هستم.
سلام
دوستان اگه ممکنه یه حدود قیمت از core i5 y460 و y560 تهران بدین.
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومن زیر قیمت سایت سازگار!
ضمنا پیشنهاد میکنید از نمیندگیهای خود سازگار بگیرم یا. . . ؟
و اینکه دقیقا الآن corei5ش چقد تنوع داره؟ ( از نظر کانفیگ, طرح, کش و. . . )
نقل قول:
چرا اینقد قیمت متفاوته با سایت سازگار؟
بخاطر گارانتیه آیا؟ با گارانتی چه شرکتی خریدی عزیز؟
بچه ها چندتا سوال دارم
1.با برنامه ای که تو دسکتاپ بود (اسمش یادم نیست ولی فک کنم one key recovery)روی ایجاد ریکاوری روی دی وی دی (3تا شد)ریکاوری گرفتم.ولی برنامه سه قسمت داشت.غیر از ریکاوری روی دی وی دی یه قسمت هم ریکاوری امیج هست .اون واسه چیه؟
2.دکمه بالای دکمه روشن وخاموش (که فک کنم ریکاوری باشه)چطور کار میکنه .حالا یکی از فضولی فشار داد چی میشه.
فورا ویندوز رو به حالت اولیه برمیگردونه یا نه کلی مرحله و تایید میخواد؟
3.اون انتی ویروس اوذجینالی که روشه چطوره مالی هست یا نه؟خودم دوست دارم g data رو نصب کنم؟
4.هنگامی که باطری رو سیستم هست و به برق مستقیم وصله چطوری باطری رو از مدار خارج کنم تا شارجشو از برق مستقیم بگیره؟
5.اهان چطور بین گرافیک ها سوئیچ کنم؟
6.هنگامی که میخوام شارجر رو به برق بزنم یه جرقه کوچیک میزنه .این جرقه مشکلی نداره؟
ممنون
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
بله بخاطر گارانتی طلایی هست .اخه با اشانتیون هایی که گرفتم تقریبا همون میشه + سه سال گارانتینقل قول:
i5 هم فقط دو نوع داره core i5 450 , core i5 460 .
من قیمت 1.140 لپتاپ y560 رو تا 1.080 هم قیمت داشتم از خود نمایندگی های سازگار تو تهران.
اگه یه کم چونه بزنی مطمئن باش خیلی کمتر میکنن
1سوال اگه ما خواستیم گرافیک y560رو افزایش بدیم (بعدا) آیا میشه یا نه ؟؟؟؟
سلام داداش من داشتم صفهای پیش رو میخوندم 1سوال برام پیش اومد که این توربو بوست چیه و به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز مبارکت باشهنقل قول:
1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.نقل قول:
این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!!نقل قول: