کسی خبر داره واسه بنیاد اینترنت نخابراتی فعال شده یا قرار هست فعال بشه من از شاتل گرفتم راضی هم نیستم خودتونم میدونید چرا با پیش شماره 270
Printable View
کسی خبر داره واسه بنیاد اینترنت نخابراتی فعال شده یا قرار هست فعال بشه من از شاتل گرفتم راضی هم نیستم خودتونم میدونید چرا با پیش شماره 270
دوستان من 2 ماهه از شاتل گرفتم و مودمم رو حالت اتوماتیکه نه کانکشنی سوال اینه که :برای دانلود شبانه خود مودم اتو هست اخه تو چند تا پست دیدم که میگفتند یوزر پاس دانلود رایگان ! ایا مودم من روی حالت اتوماتیک از کانکشن راسگان استفاده میکنه ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی هست ولی سواله دیگه سپاس
سام دوستان
من الان چند هفته هستش که در استفاده از adsl ام مشکل جدی پیدا کردم
من چند سال بود که از شاتل استفاده میکردم راضی هم بودم تا اینکه چند ماه پیش مخابرات اومد خطهای این منطقه را تغییر داد (اباذر) شاتل دیگه نتونست سرویس بده منم بلاجبار رفتم از مخابرات اشتراک بگیرم .
یه اشتراک سه ماهه 128 کیلوبیت گرفتم . از اول بسیار بی کیفیت بود ولی من با خوبی و بدیش ساختم
تا اینکه سه ماهه اول تموم شد و رفتم برای تمدید (اشتراک سه ماهه 128)
هفته اولش مثل سابق بود و بعدش که الان چند هفته میشه مشکل بقدری شدید شده که نمیشه از اینترنتت استفاده کرد . مشکل بدین صورت هست که
................
من کانکت میشم ، بعد از اینکه دقیقه اول چند کیلوبایت (1 الی 150) دریافت و ارسال به کندی انجام شد کلا دریافت و ارسال میشه صفر
بعد میشه دیسانکت کرد و بعد از کانکت دوباره چند کیلوبایت دریافت کرد
کلا با این وضعیت نمیشه از اینترنت استفاده کرد
در بین این چند هفته که مشکل داشتم دو بار یکی یک روز و دوم سه روز اینترنتم مثل قبل شده و باز دوباره مشکل ایجاد شده
................
ده ها بار با 7188 پشتیبان فنی مخابرات تماس گرفتم هر روز میگن پیگیری یکنیم
دیروزم یکیشون گفت چون با فرمان ping 4.2.2.4 ریپلی میده پس مشکل از خودته
من در ابتدای کانکت شدن میتونم چند کیلو بایت دریافت کنم حتی بعضی از صفحات سبک باز میشه و بعد سرعت صفر میشه که فرمان ping 4.2.2.4 هم تایم اوت میده
خودم از لحاظ نرم افزاری همه کار کردم از فرمت هارد و نصب ویندوز جدید تا تست نرم افزارهای مختلف
الانم با دیال آپ اومدم اینجا و دیال آپ مشکلی نداره
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
Off Topic
پینگ شاتل بهتره یا پارس آنلاین؟
امروز رفتم مخابرات واسه شارژ 512 گفتن نداریم! پرسیدم تا کی گفتن معلوم نیست اما یه بهده خدایی اومد ازش پرسید گفتش تقریبا سه تا چهار ماه!!!!!!!!
حالا حالا ها باید سماق مکید
الان هم که می خوام برم تو پرتال مخابرات پیغام Server not found میاد و باز نمی شه حالا دوستان رو نمی دونم
یه راهنمایی برای دوستی که مشکل نامه برای سرویس بیشتر از 128 داشت !!
یکی از دوستام می خواست سرویس 512 بگیره(از کدوم شرکت مهم نیست) خودش هم هیچ کدوم از شرایط رو برا گرفتن نامه نداشت.
برا همین پسر عموش که دانشجو بود از داشنگاه براش یه نامه گرفت و برد به اسم پسر عموش برای شماره خونه ی خودشون سرویس رو گرفت.حتی پسر عموش برای امضای قرارداد هم نرفت،یعنی گیر ندادن.
برا دوستان هم اگه خواستن دیگه حداکثرش اینه که اون کسی که نامه رو میگره بره اون شرکت و قرارداد رو به اسم خودش امضا کنه.
به همین راحتی
سلامنقل قول:
دوست عزیز من منطقه ی شهید بهشتی هستم اما تا حالا مشکلی نداشتم !
===================
دوستان من دیروز رفتم خط 256 رو تمدید کنم ولی گفتند دیگه اصلا بالای 128 واگذار نمی کنیم !
یعنی سرعت باید از 32 بیاد رو 16 کیلوبایت که با دیال اپ زیاد فرقی نداره ! جالب اینجاست که قیمتش هم فقط 2 -3 تومن اختلاف داره ! اگر اینطوری باشه باید فاتحه ی مخابرات رو خوند !
نقل قول:
یعنی تمام کسانی که تا الان با نامه خط 256 گرفته اند ، خطشان تبدیل به 128 می شود؟ و به صورت 256 تمدید اشتراک نمی شوند ؟
یا اینکه از این به بعد به مشترکان جدید خط 256 با نامه واگذار نمی شود؟
بله !نقل قول:
البته وقتی که مدت اعتبارتون تموم شد ، دیگه نمیتونید 256 تمدید کنید و باید بیاید رو 128 که سرعتش تقریبا دو برابر سرعت دیال اپه ! :41:
دوستان کدوم یکی از isp های قم دانلود شبانه ی خوبی داره !؟ شاتل قبلا خوب بود ولی اون اواخر که من داشتم سرعت دانلود شبانه به شدت کم شده بود ، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه
یعنی برای کار دانلود با توجه به برق مصرفی و استهلاک کامپیوتر مقرون به صرفه است که از شبانه رایگان سایر شرکتها استفاده کنیم به جای اینکه از دانلود نامحدود 128 مخابرات استفاده کنیم؟نقل قول: