دوست عزیز متاسفانه برنامه ندارم که بتونم اسکرین شات بگیرم اگر شما دارید بزارید من عکس بزارم.نقل قول:
ولی توی اس ام اس مشکل فارسی ندارم ولی توی مرورگر اپرا و فایرفاکس و دولفین و ucbrowser فونت ها رو جدا مینویسه ولی توی skyfire مشکلی نداره.
دوست عزیز متاسفانه برنامه ندارم که بتونم اسکرین شات بگیرم اگر شما دارید بزارید من عکس بزارم.نقل قول:
ولی توی اس ام اس مشکل فارسی ندارم ولی توی مرورگر اپرا و فایرفاکس و دولفین و ucbrowser فونت ها رو جدا مینویسه ولی توی skyfire مشکلی نداره.
هادی جان یه تاپیک زدم توضیح دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472326
ممنون هادی جان. یه مشکل دیگه ای که من بی این گوشی دارم باتریشه!!!!!!:41::41::41::41::41::41: خیلی زود شارژش تموم میشه(البته چون من آهنگ زیاد گوش میدم اینطوریه و با استفاده ی عادی نسبتا مناسبه....) به خاطر همین شاید بفروشمش............:2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2:
قرار بود یه رویوو بزاری چی شد ؟!
باطریش که خوبه به من راحت تا 2 روز کار میده !؟
شارژ اولیه رو خوب انجام دادی یا نه !؟
البته اگر زیاد موزیک گوشی میدی با همه اسمارت فونها مشکل داری و باید به فکر یک mp3 player باشی یا یک موزیک فون که دیگه کم گیر میاد
مرسی boys666 که اسمت رو هم نگفتی
راستی شما برای جی پی اس از چه نرم افزاری استفاده کردی
1-هادی جان حداقل شما چند تا عکس از صفحه sms این گوشی بزار ... ( اینباکس و تایپ sms فارسی با کیبورد کامل )
2 - با این روش همه جاهای گوشی فارسی شد ؟ ( pdf فارسی هم میخونه ؟ اگه میشه اینو تست کن )
3 - در مورد باتریشم والا من نفهمیدم جریان چیه ؟ شما میگی خوبه ... اون آقا به خاطر باتری میخواد بفروشه گوشیشو !
آقا قضیه این باتری رو مشخص کنید .....نقل قول:
این گوشی از این باتری اضافه ها که خودشون توی یه قاب قرار میگیرن و شارژ میشن نداره، که بشه همیشه یه باتری اضافه داشت؟؟؟؟؟؟
رابط کاربری موتورلا دیفای آیا مثل تاچ ویز سامسونگ است؟؟اینکه دسترسی سریع به منوها و استفاده سریع و آسان و جستجوی هوشمند در دفترچه تلفن و کپی و پیس سریع مطالب وغیره و ذالک؟؟؟ با توجه به اینکه تاچ ویز 4 هم در راهه؟
برای بنده رابط کاربری و استفاده سریع و آسان خیلی اهمیت داره
ممنون از راهنمایی شما
من الان دو روزه گوشیم رو شارژ کردم و الان هنوز 55% شارژ داره .
من گوشی زیاد عوض کردم و باطری ضعیف توشون بوده . اما به نظرم دیفای شارژش خوبه و از این نظر تو اسمارت فونهایی که الان هست در رتبه بالا قرار داره و جای نگرانی نیست .
بله همه قسمتها فارسی میشه اپرا مینی هم فارسی رو ساپورت میکنه بدون مشکل و هادی جان من از گوگل مپ استفاده میکنم راستی رابط کاربریش برای من که با تاچ ویز کارکردم بنظرم بهتره.
کوچیک شما مسعود
گوگل مپ لینک میزاری مسعود جان
تاچ وایز بهتره یا بلور چون من با تاچ وایز کار نکردم . اما موتوبلور رو پسندیدم .