سلام دوستان .تاپیکی برایِ درخواستِ نرم افزار اندروید هست ؟بنده یه برنامه ی خوب برایِ ضبطِ مکالماتِ صادره و وارده میخوام .با تشکر
Printable View
سلام دوستان .تاپیکی برایِ درخواستِ نرم افزار اندروید هست ؟بنده یه برنامه ی خوب برایِ ضبطِ مکالماتِ صادره و وارده میخوام .با تشکر
سلام دوستان تازه گوشی sony ericsson xperia pro خریدم آندروید 2.3 هست همه چیش خوبه ولی برنامه آندروید میریزم توش بافرمت akp مثلا angry bird space که فک نکنم دیتا بخواد رو نمیخونه یعنی مینویسه فایل قابل شناسایی نمیباشد دوستان اگه اطلاعاتی دارن کمک کنند واقعا اعصابم بهم ریخت با کلی شوق وذوق گوشی بخری آخرشم اینطوری
سلامنقل قول:
بله؛ چنین تاپیکی هست. شما Call Recorder را در یکی از برنامه های بازار یا SlideMe که تایپ کنید، چند مورد پیدا میکنید.
سلامنقل قول:
توضیح کافی نیست. مطمئنید فایل سالمه؟ مقدار حافظه داخلی را هم چک کنید.
با سلام
اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون می شم .
من از سایت زیر یه سری فایل pdf دانلود کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرا توی ویندوز نیاز به فایل خاصی داره که اینجاسـ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اینجاست که چطور می تونم فایل pdf رو که از این سایت گرفتم رو گوشی هم اجرا کنم؟
سلام
من میخوام گوشیمو xperia mini رو به لپ تاپم بدون دخالت مودم وصل کنم
در واقع برای استفاده از برنامههایی مثل AirDroid یا Remote Web Desktop وقتی مودم وایرلسم روشن باشه میتونم
از این برنامهها استفاده کنم ولی خاموش باشه نه.
چجوری میتونم فقط از گوشی و لپ تاپ بدون واسطه مودم استفاده کنم.
همانطور که روی کامپیوتر باید یک پیدی اف خوان داشته باشید، روی موبایل هم !
Adobe reader
Office suite
هردوتاش از اول روی گوشی من بود. آندروید 2.3 بود که حالا 4.0.4 شده.
سلامنقل قول:
یک راهش که استفاده از کابل usb است. راه دیگه اش بلوتوث و راه سوم که خودم نتونستم راه وایفای هست. البته زیاد پیگیرش نشدم. نرم افزار دیگه هم نمیخواد. خود آندروید کافیه.
شاید واضح نگفته باشم.
ببین رو کامپیوتر اگه آدوبه هم نصب باشه این فایل های پی دی اف باز نمی شن تا زمانی که فایل داخل راهنمای نصب وجود دارد نصب بشه.
یعنی تو کامپیوتر باید اول برنامه ای که تو فایل راهنماست نصب بشه بعد فایل پی دی اف باز می شه .
حالا می خوام این پی دی اف رو رو گوشی اجرا کنم ولی مشکل دارم
خوب من تا حالا چنین فایلی نداشته ام. (Pfx)
نمیدونم وقتی که در کامپیوتر اجراش میکنید، برای دفعه بعد دیگه نیاز به رمز داره یا نه. ولی حدس میزنم که باز رمز میخواد که روی گوشی مشکل دارید.
یک راه به فکرم میرسه. بعد از وارد کردن رمز و باز شدن فایل آن را دوباره در یک فولدر دیگه ذخیره کنید تا دیگه رمز نخواد.