انشالله قرار رو ميندازيم بعد از ماه مبارك كه تلفات نديم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط zaraoustra
Printable View
انشالله قرار رو ميندازيم بعد از ماه مبارك كه تلفات نديم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط zaraoustra
با سلام به همه ي بر بچس كرمانشاهي تپل موپل
حال همه خوبه
آقا ما هم كرمانشاهي هستيم
يكي به من مي گه اينجا چه خبره؟
سلام عزيز دلم ... خيلي خيلي خوش آمدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Yahay
اينجا خبر نيست فقط مكاني بيده واسه قرار گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي وقتا هم در مورد موضوع خاصي بحث ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله قرار بهديمون بعد از رمضانه ... حتما بيا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ما رو هم آدم حساب مي كنيد ....
بچه ي 30 متري سوم هستم.
دوستان شما چند ساله هستید؟
به به شما سروري عزيز اين حرفا چيه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovab
چرا تا حالا خودتون رو نشون نداديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 15 داريم تا ........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_violinist
حالا خيلي مهمه عزيزدل ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا سعید گل !کد:نوشته شده توسط saeed_violinist
دوستان شما چند ساله هستید؟
4 کریم داداش ما که شمارو میشناسیم اما شما مارو نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروبچ داش سعید از اون بچه های کار درسته ها
آملیکم
ماهم بچه یه کرمانشاه هستیم یا به عبارتی:
منیش منال کرماشانم.
ولی دیر به تایپیک پی بردم
مشخصات
عشق ماشین خفن ولی خودم بدون ماشین
سن 18داره میشه 3 ماه دیکه
بچه خیام
فعلان بای
به به ميبينم كه بروبچ كرمانشاه دارن زياد ميشن .... خوشحال بيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط actros