اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مثل اینکه سایت وطن فیلـــــــتره اینجا
ببخشید اشتباهی مطلب رو پیاده کردم
با سلام من از شهرستانم آیا راهی برای خرید هستش امکان داره برای من هم فرم پر کنیدنقل قول:
با تشکر
دوست عزیز آیا برای کسانی که در شهرستانن امکان خرید هستش .امکانش هستش برای من هم یه فرم پر کنید
سلام
ای بابا اینا هم که حسابی مارو گرفتن!!!!
من اون مودمی را که صفحه اول این تاپیک بود از شرکت نیکسان گرفتم به قیمت 85000 که با هزینه پست شد 89000 تومان . اونم که فقط edge داره نه 3g که خب این قسمت را بیخیال میشم اما موضوع قیمت چی؟؟!!!!
تازه موقع استفاده هم بدبختی خاص خودشو داره. مثلا موبایل که وصل می کنی درایورش قبلا نصب کردی و ویندوز اونو می شناسه و مودم اونو تو قسمت device manager میاره و نیازی نیست دوباره نصب کنی . اما برای این مودم هر بار که به کامپیوتر وصل می کنی باید برنامه اش را اجرا کنی تا درایور نصب بشه یا شناخته بشه یا هرچی که اسمشه.!!!!!
می دونین این موضوع چه عیبی داره که. باعث میشه که گاه و بیگاه درایور بپره و نیاز باشه که دوباره برنامه اش را اجرا کنی تا دوباره بشناسه و بتونی استفاده کنی.
در هر حال صرفنظر از پولی که سوزوندم اگه یکی از عزیزان بتونه برای این مشکل راه حلی ارائه کنه کمی از آلام !!!! من کاسته میشه فعلا که فقط میسوزم ومیسازم چرا که میبینم مودم رده بالاتر را با یه سیمکارت 10000 تومانی میدن 40000 که خود مودم میشه 30000 اونوقت من میام و همین دو هفته پیش یکی را با خرید اینترنتی میخرم 89000. خب هر کی جای من باشه این حالی میشه دیگه :37:
با عرض پوزش مشکل پریدن درایور بخاطر administrator نبودن user مربوط به windows 7 بود . چون من از این ویندوز استفاده می کنم و باید با یوزر administrator اصلی وارد بشیم تا این مشکل رفع بشه و با یک بار نصب در صورتی که مودم را جدا نکنیم در دفعات بعدی که کامپیوتر را روشن میکنیم نیاز به نصب درایور نیست اما اگه مودم را دربیاریم و دوباره وصل کنیم نیاز هست. در این حالت مشکل درایور برطرف میشه اما عدم پایداری ارتباط همچنان هست.:11:
با سلام ذوباره چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
از کجا بدونم که گوشی edge رو ساپورت میکنه یا نه ؟
با e250 چجوری میشه وصل شد با کامچیوتر ؟
ارزونترین و بهترین دانگل برای استفاده اینترنت چیه و از کجا میشه تهیه کرد ؟
با اجازه بزرگترها .
ببینید ، دانگل برای استفاده اینترنت سیم کارت ، بدون نیاز به گوشی هست . اما این سرعت این اینترنت برای ما چه هنگام استفاده از دانگل و چه هنگام استفاده از گوشی یکسان هست . پس در نتیجه شما برای اینرنت از گوشی استفاده کنید به صرفه تر خواهد بود .
برای گوشی سونی اریکسون مدل گوشی که از K850 بالاتر بره از خاصیت EDGE هم ساپورت می کنه .
حالا بپردازیم به دانگل :
تا اونجا که ما خرید کردیم بهترین دانگل نوع آلمانی اون هست محصول شرکت Open Sky با قیمت 90 دلار
دانگل وسیله ای هست که اصولا برای سیم کارت نسل سوم طراحی شده و این بدان معنی هست که شما زمانی دانگل رو به کار ببرید که اپراتور سوم ، سیم کارت نسل سوم رو ارائه بده . البته نمیگم که دانگل نخرید . منظورم اینه که تا گوشی شما هست و کار شما رو راه میندازه ، چرا برید یه دانگل بخرید . ( با یه تیر دو نشون بزنید . هم گوشی همراه . هم مودم اینترنت رو با داشتن یک گوشی داشته باشید )
اگر هم دانگل می خرید از اون نوعی باشه که خاصیت 3G ( سیم کارت نسل سوم ) رو پشتیبانی میکنه
با تشکر
Emando
ممنونم از شما ولی منظورتون رو از این جمله رو نفهمیدم یعنی سیمکارت آپراتور سوم چه فرقی با این یکیها داره ؟
در هر صورت نبود دانگل چع روشی رو پیشنهاد میکنید ؟
با بلوتوث ؟ با کابل ؟ با wifi ؟
با تشکر