اوووووووووف
maria42 عزیز
ممنون به خاطر فهرست
Printable View
اوووووووووف
maria42 عزیز
ممنون به خاطر فهرست
خواهش میکنم البته خیلی خستم کرد ولی قابل شما و بچه های انجمن رو نداره:20:نقل قول:
خواهش میکنم نگارجان اگر بازم چیزی خواستی بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کباب مرغ
مرغ یک ونیم کیلو
اب پیاز یک سوم پیمانه یا 1 عدد پیاز بزرگ
سیر تازه یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه یار وغن زیتون
ماست یک چهارم پیمانه
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی یک ویک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل زعفران
در یک ظرف گود اب پیاز واگر خواستیم پیاز بریزیم ان را خلال درشت کرده و با نمک ماساژمیدهیم تا اب بیندازد سپس سیر را ریخته و مخلوط میکنیم در ظرف دیگرن بقیه مواد را ریخته خوب مخلوط میکنیم و سپس به مواد قبل اضافه کرده و مخلوط میکنیم مرغها را به تکه هایی به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد اضافه کرده و 12 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم این غذا تو فر هم کباب میشود ولی من نمیدونم در چه درجه ای باید باشهاگر کسی اشپزی با فر برقی رو بلده یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این غذا لبنانی است در ضمن من خودم درست نکردم چون هم تازه یاد گرفتم هم اینکه کباب پز ندارم هر کی درست کرد مزشو به ما هم بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به به عجب آشپزخونه ای زدیم ها چیزی گیر خودمون این وسط میاد یا نه ؟ :18: یکی نیست بپزه برامون :19:
سلام ماریا جاننقل قول:
دستت درد نکنه
من این پست شمارو به پست اول این تایپک اضافه میکنم تا ملت راحت استفاده کنن
قربانت :10:
نقل قول:
سلام
خیلی ممنونم ، لطف کردید :11:
کامبیز
خواهش میکنم بابک جان من میخوام هربار که چند صفحه اضافه شد لیست غذاهای جدید رو به لیست غذاهای قبلی اضافه کنمنقل قول:
لطفا هر چند روز یکبار یه سری به اشپزخانه بزن ولیست جدید رو جایگزین لیست قبلی کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های انجمن ! مثل اینکه همه تو ن روزه تشریف دارین یا اینکه گرسته نمیشین ؟ بابا بیان یه چند تا دستور غذایی بنویسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی یه سری به اشپزخانه میزنه بنویسه برنامه غذایشون تو خونه چیه معمولا چه غذاهایی میخورن ما توخونمون از بس غذاها ی تکراری خوردیم خسته شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیم شما چه غذاهایی میخورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماریا جان دستت درد نکنه بابت لیست:31: ، منم کاملا موافقم که خسته شدیم از این همه غذای تکراری، ولی هر چی هم که غذای اختراعی درست می کنی باز این تکراریا یک چیز دیگه است :27::41:نقل قول:
شما هم اگه خودت مجبور بودی اشپزی کنی از این همه غذاهای تکراری خسته میشدی حالا نگفتی بجز قرمه سبزی و قیمه و مرغ ماکارونی و کباب دیگه چه درست میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: