دوست بزرگوارمون آقاي t_tanhayam بهتر ميتونند شما رو راهنمايي كنند.نقل قول:
Printable View
دوست بزرگوارمون آقاي t_tanhayam بهتر ميتونند شما رو راهنمايي كنند.نقل قول:
سلام : بنده HDTV رو آپديت كردم هيچ تغييري در ظاهر ديده نميشه تو سايت سوني گفته كارايي اينترنت بهتر شده و ساپورت سايت بيشتر .... احتمالآ باگهايي رو هم برطرف كرده احساس ميكنم سرعت منو كمي بهتر شده پيشنهاد مي كنم حتمآ حتمآ آپديت كنيد.نقل قول:
سپاس
علاوه بر بهبود هایی که شما فرمودین مشکل بزرگی که من داشتم و با آپدیت برطرف شد این بود که گاهی اوقات پس از روشن کردن تی وی یکدفعه خودبه خود خاموش وروشن میشد.بعد از آپدیت دیگه این مشکل وجود ندارهنقل قول:
بله دقیقآ همینطوره که می فرمایید . یکی از آشنایان ماهم TV شون همین مشکل رو داشت بعد از اینکه فریمور TV شون رو آپدیت کردم کاملا مشکل برطرف شده .نقل قول:
دوستان آپدیت HDTV تون رو فراموش نکنید.
مرسی از همه بزرگواران
من هم به روز رسانی کردم و همانطور که دوست عزیزمان آقای باغبان زاده فرمودند سرعت منوها بهتر شده. ولی سرعت تعویض کانالها چه در حالت دیجیتال و چه در حالت آنالوگ مثل قبل کمی کند است !!
[سلام من که با falsh usp upgrat کردم فایده ای نداشت اصلن تا می زارم روی شبکه دیجیتال ریست میکنه تلویزون یعنی خاموش روشن میشه اخر تصمیم گرفتم برم یک ریسور بگیرم روی نایلست یا اینتلست شبکه هارو بیگرم[/
سلام دوستان
عزيزاني كه آپگريد كرده اند توجه كنند كه آيا آيتم Activate Enhanced Features درNetwork يعني آخرين گزينه در منوي HOME مثل سابق وجود دارد يانه؟ ازمن كه وقتي روي Network مي روم ديگر آن آيتم نمي آيد. در ضمن كيفيت تصوير نسبت به قبل تغييري كرده يا نه؟
ممنون
سلامنقل قول:
البته این قسمت مربوط به فعال کردن ویژگی های پیشرفته شبکه اینترنت هست که قبلآ می بایست با اتصال به اینترنت اکتیو می کردید تا امکان برقراری با سایتهای مربوطه فراهم میشد ولی با آپدیت جدید خودش فعال شده . مال من هم این قسمت Activate Enhanced نیست انگار یه جورایی بعد از آپدیت اکتیو شده متاسفانه من هنوز نتونستم امکانات اینترنتیش رو فعال کنم.
سپاس
كيفيت تصوير بعد از آپدیت هیچ تغييري نکرد فقط تنظیمات دستی که انجام داده بودم پاک شده بود که دوباره تنظیم کردم همین
جناب باغبان زاده
مرسي از پاسخ شما
ولي من متوجه نشدم. ميشه كاملتر بگيد لطفا.
شما فرموديد : "مال من هم این قسمت Activate Enhanced نیست "
بعدهم : "انگار یه جورایی بعد از آپدیت اکتیو شده متاسفانه من هنوز نتونستم امکانات اینترنتیش رو فعال کنم."
اگر نباشد كه نمي تواند داخل Network آيكني وجود داشته باشد جهت فعال سازي.
ممنون