پس نتیجه میگیریم که مشکل از دختر بوده:31:نقل قول:
چه خـــبره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سيزده بازيکن ديگر ليگ برتر هم که حتي عضو تيم ملي بوده اند نگران افشاسازي هاي اين دختر هستند.
Printable View
پس نتیجه میگیریم که مشکل از دختر بوده:31:نقل قول:
چه خـــبره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سيزده بازيکن ديگر ليگ برتر هم که حتي عضو تيم ملي بوده اند نگران افشاسازي هاي اين دختر هستند.
هفته 4 لیگ برتر انگلستان
اخه......وستهامه بیچاره :دی.....میخواد چندتا از چلسی بخوره طفلکی :دی
صحبت های کـارلو قبل از بازی با وستهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کـارلو آنجلوتی پیش از بازی مقـابل وستهم مصـاحبه ی مطبوعـاتی داشت و در آن از پیشرفت تیم صحبت کرد.
او گفـت :" در فوتبـال چیزهـای متفـاوت و زیادی هست، جزئیـاتی که همیشـه می توانید آنهـا را پیشرفت دهید. هر تجربه ای به شمـا امکـان پیشرفت کردن را می دهد. من قبل از اینکه به اینجـا بیایم، تجربه ی خوبی داشتم و حـال نیز فکر می کنم بـا همـان تجربیـات، پیشرفت کرده ام.
تفـاوت هـای زیادی بین ایتـالیـا و انگلستـان هست. امـا فکر می کنم بازیکنـان انگلیسی از قوه ی ذهنی و فکری بـالـاتری برخوردار باشند. آنهـا دوست دارند هر روز در زمین به سختی کـار کنند و تمـام تلـاششان را به اجرا بگذارند.
به نظرم بهتر هست که اشتبـاهـات بازیکنـان و جزئیـات را بدون فریـاد کشیدن به آنهـا گوش زد کنیم. حـال بعد از گذر یک سـال، رابطه ی من بـا بازیکنـان خیلی صمیمی شده است و در نتیجه آنها من را خیلی خوب درک می کنند و شنـاخت من نیز نسبت به آنها بهتر شده است. اگـر با زور و فریـاد کشیدن بـا آنها صحبت کنید، هیچ وقت حرف هـایتان را گوش نمی کنند. "
توی لیگ برتر بعید نیست همین وستهام چلسی را ببرهنقل قول:
زبونتو بگاز ! :دی
راستی تو تله تکست زده بازی اورتون- یونایتد شنبه ساعت 16:15 پخش میشه ...
اگه بزارن که خیلی توپه .. دلم واسه بازیهای جزیره لک زده !
مثل من :19:
دلم چلسی موخااااااااد :دی
من که بازی فولام و وولوز رو هم بزارن میشینم نگاه میکنم!:دی
بازیهای چلسی و یونایتد که جای خود داره ...
داداش اگه این دختره انقدر راه دسته شمارشو به ما هم بده :31:نقل قول:
آره بلاخره این سریالهای 2زاری تلویزیون تموم شدن تا ما دو تا فوتبال درست و حسابی ببینیم .نقل قول:
به خدا.........از بس این سریال ها و فوتبال های مضخرف ایران و دیدم حالم داره بد میشه :دی