چون کمودو نیازی به ورود به سیستم شما و دزدین اطلاعات رو مانند آنتی ویروس مایکروسافت نداره. برای همین Inbound Connection برای کمودو معنی نداره :46:نقل قول:
کسی که کمودو رو نصب میکنه با کسی که AVG رو نصب میکنه خب فرق میکنه درسته؟نقل قول:
آقا مهران،منظورم این بود که وقتی من از ورژن3 کومودو استفاده می کردن در هنگام نصب فایرواله ویندوزو غیرفعال می کرد،ولی فلسفه برداشتن این امکان در نسخه 5 یکمی مبهمه!!!
حتی کومودو یه پیامی مبنی بر روشن بودن سایر فایروالها نمیده!!
کمودو هم قبل از نصب هم در انجمنش و هم در Guide توضیح داده که فایروال ویندوز را غیر فعال کنید و حتی توضیحات در مورد اینکه از 2 آنتی ویروس و یا دو فایروال در کنار کمودو استفاده نکنید را داده. اگر این اطلاعات داده نمیشد حق گله داشتید. اما خب حالا شما نخوندید و یا شاید متوجه نشدید که همچین اطلاعاتی هم داده شده یک بحث دیگه است .:10:
نقل قول:
اگه بخوام رول کومودو رو edit کنم ،پیام زیر رو میده،اون قسمت کجاست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا شما چرا میخوای قانونی رو که خود کمودو با کلی متخصص تعیین کرده تغییر بدید؟
دوما برای تغییر دادنش شما باید روی خود Comodo Internet Security کلیک کنید و بعد Edit را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم با تنظیماتی که از پیش تعیین شده کاری نداشته باشید. اگر میخواهید تنظیمات را افزایش بدید بحث دیگه ایه اما کم کردن و یا دستکاری در قانونهای از پیش تعیین شده کار درستی نیست و به غیر از ایجاد کردن مشکل برای خودتون کار مثبت دیگری رو براتون ایجاد نمیکنه. :46:
موفق باشید.