خوب ولی کمی تا قسمتی عالی :31:نقل قول:
Printable View
خوب ولی کمی تا قسمتی عالی :31:نقل قول:
سلام عزیزان. من نت 2 مگ دارم ولی سرعت روزانه گاهی وقتها میره بالای 200 ولی اکثرا روی 150 هستش.
این مشخصات توی مودم من. چطوره؟ خطم مشکل داره؟ نویز داره؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.6 19.0 Attenuation (dB): 49.0 26.5 Output Power (dBm): 16.4 12.3 Attainable Rate (Kbps): 1728 836 Rate (Kbps): 1696 512 K (number of bytes in DMT frame): 54 17 R (number of check bytes in RS code word): 0 0 S (RS code word size in DMT frame): 1 1 D (interleaver depth): 1 1 Delay (msec): 0 0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ایا راهی برای بهتر کردنش هست واینکه کدوم بهتر باشه بهتره ( من از سیم یک تیکه استفاده کردم )نقل قول:
وضعیت خطتون چندان خوب نیست.نقل قول:
شما مودمتون رو ری استارت کنین و ببینین که Rate تغییر میکنه یا نه.
وضعیت خط شما که خیلی خوبه. مگه مشکلی دارین؟نقل قول:
سلام مجدد. من مودم رو ریست کردم ولی زیاد تغییر نکرد به خاطر همین
مودم رو بردم سر خط (در خونه) و بعد تست کردم مقادیر زیر رو میده:
SNR Margin UP : 19
SNR Margin Down : 35.5
Data Rate Up : 512
Data Rate Down : 2048
Line Attenuation Up : 22.5
Line Attenuation Down : 43
الان کیفیت چطوره؟
خط شما انقدر کیفیت داره که اگر بخوان میتونند سرویس 6 مگ راحت روش بدهند .نقل قول:
سلامنقل قول:
بنظر من فقط سیم کشی داخلیتون مشکل داره. اگه بتونین از سر خط سیم مستقیم برای مودم بیارین، مشکل حل میشه.
مودم من snr رو نشون نمیده ولی
Line Rate - Upstream (Kbps): 1021 Line Rate - Downstream (Kbps): 6140 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: Primary DNS Server: 192.168.1.1 Secondary DNS Server: 192.168.1.1
به نظرتون خوبه یا نه سرعت روزانه بالاست بالای 700 هم شاید برسه ولی شبانه نه
خط شما رو با نهایت ظرفیتش آپ کردن به قسمت زیر برید شاید SNR اونجا باشه :نقل قول:
Device Info -- Statistics -- ADSL
مدل مودم شما چی هست ؟ با این حساب که مودم داره از نهایت ظرفیت خط بهره میبره به احتمال زیاد ممکنه پایداری خط شما خوب نباشه و Snr پایین باشه .