سلام ،قابل توجه شرکت مارت و دیگر دوستان
علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت و هنوز در ورژن 1.67 حل نشده باید اضافه کنم حروف فارسی که در ورژنهای اخیر تصحیح شده بود مجددا در این ورژن دارای اشکال است وبصورت جدا جدا مینویسه
Printable View
سلام ،قابل توجه شرکت مارت و دیگر دوستان
علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت و هنوز در ورژن 1.67 حل نشده باید اضافه کنم حروف فارسی که در ورژنهای اخیر تصحیح شده بود مجددا در این ورژن دارای اشکال است وبصورت جدا جدا مینویسه
سلام بابك
شما از 1.67 مارت استفاده كردي ؟ ديگه چه خبر؟
ffa72 عزیز سلامنقل قول:
آیا شما همه پستها و جوابهای جدید ارسالی رو میخونید!!!؟؟؟
رجوع کنید به پست 306
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5323735&postcount=306[/HTML]
در ضمن زیر نویس فارسی بدون هیچ مشکلی روی تمام فایلها از جمله mkv Full HD 1080P براحتی اجرا میشود ((البته ورژن جدید 1.67 مجددا با فارسی مشکل پیدا کرده))
نقل قول:
با تشکر از شما دوستان عزیز ، به لطف راهنمایی سایر دوستان من مدتی است که مطالب این فروم را بدقت مطلعه میکنم و مطمئن باشید تک تک موارد مندرج شده را به صورت کامل به شرکت اصلی منعکس میکنم. در این که دستگاه با بعضی از آپدیت ها دچار بعضی از اشکالات شده و شما دوستان را به زحمت انداخته از جانب خودم معذرت میخواهم. من در مجموع بعد از مطالعه دیگر صفحات این سایت در مورد تمامی پلیر ها ، فعال ترین نوع بحث و گفتگو را در مورد این دستگاه دیدم که واقعاً از این بابت خوشحالم چون تمامی این تستها اگر میخواست از جانب ما انجام بگیرد علاوه بر صرف زمان چه بسا به این نتایج هم نمی رسید و مطمئن باشید که تمامی این موارد از جانب شرکت اصلی نیز پیگیری میشود. اما به جرات میتوانم بگویم که بعضی از دوستان نیز فقط با نیت بزرگ کردن عیوب دستگاه فقط وارد میشوند. من قصدی برای وارد شدن به این موارد را ندارم اما به جرات میتوانم بگویم ما از معدود شرکتهایی هستیم که پیگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه پلیر خود هستیم .
با عرض معذرت از سخنان فوق قصد تبلیغ نداشته و همچنان که در یکی از تایپیکها آدرس و تلفن شرکت موجود است از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد.
در مورد اشکالات فوق
1- بله کانال های دیجیتال بدون اشکال قابل دریافت و ضبط میباشد اما در مورد جدول ضبط برنامه ها هنوز ایراد پابرجاست که سعی میشود هرچه زودتر آن نیز برطرف بشود. در مورد تعویض کانال ها هم باید صبر کرد تا info bar از صفحه محو شود در این صورت نباید دستگاه هنگ کند.
2- ضبط از AV و Scart بدون مشکل است.
3- بنده هنوز این مورد را تست نکردم. انا گزارش ایرادی هم نداشتم.
4- بله تا این نسخه هیچ ایرادی نداشته
5- DVD Ext. & HUB USB را پشتیبانی میکند.
در مورد بقیه موارد سوالی داشتید در خدمتم.
بله استفاده میکنمنقل قول:
خبری نیست جز اینکه ظاهرا فقط یکسری سرویس مدیای اینترنتی اضافه شده و مشکلات سابق سر جاشه مضافا بر اینکه فارسیش اشکال داره.
این سرویسهای اینترنتی بنظر میاد نسبت به فریمور نسخه روسی که یک ماه پیش من تست کردم محدودتره چون در اون نسخه میشد آدرس داد . البته من این نسخه جدیدو کامل تست نکردم ولی نتیجه قطعی رو بعدا میگم
بله من همه را مي خوانم و با خواندن هم به اين جا رسيدم كه هر frimware جديد مجددا بايد همه مواردش چك شود نقل قول شما از من براي بعد از ظهور 1.67 است. تاپيك 306 به فريم وير قبل مربوط است.
Mart-co محترم
آيا توضيحي براي مواردي كه بابك (اولين كسي كه وقت گذاشته و اطلاع رساني كرده) نداريد؟
OK.نقل قول:
دوباره تست میکنم نتیجه رو مینویسم
احتمالا اگه بشه یک هارد داخلی تهیه میکنم و سوالات و مشکل و یا رفع مشکل که در صورت عدم وجود یا وجود هارد داخلی باهاش برخورد میشه را جواب خواهم داد
در مجموع با حرف شما موافقم كه در اين رده بهترين و شكيل ترين در ايران است ولي هنوز پول بدست مردد خريد هستم.[/QUOTE]
مرد مومن خيلي ايدآليستي !
اينجا ايرانه !
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:
و يك سوال
چگونه ميتوان به ليست RSS NEWS و تلويزيونهاي اينترنتي اضافه كرد ؟
تا آنجا که بخاطر داشتم ضبط از طریق جدول زمان بندی در ورژن 1.55 بدون مشکل عمل میکرد و از باب اطمینان مجددا فریمور دستگاه را به 1.55 داونگرید کردم و مجددا اقدام به ضبط از طریق برنامه ریزی کردم و عمل کرد پس نتیجتا مشکل از فریمورهای جدید است که امیدوارم مارت پیگیر این موضوع شود.
در رابطه با تایم شیفت، دستگاه نیاز به هارد داخلی دارد که امروز بعد از نصب یک هارد و تست تایم شیفت بدرستی و بدون اشکال عمل کرد.
در رابطه با مشکل فارسی در فریمور جدید 1.67 امروز از مارت سوال شد که گفته شد به شرکت نواترون گزارش شده وتا چند روز دیگر مشکل حل خواهد شد.