دوستان نه فقط به خاطر این بازی کلا
تو این نظر سنجی اینجا نباید جلوی قهرمانی ایران علامت تعجب گذاشت واقعا توهین به هممونه
چرا پس جلوی گزینه از گروه خود صعود نخواهد کرد علامت تعجب نیست
از مدیران در خواست دارم علامت تعجب رو بردارند
Printable View
دوستان نه فقط به خاطر این بازی کلا
تو این نظر سنجی اینجا نباید جلوی قهرمانی ایران علامت تعجب گذاشت واقعا توهین به هممونه
چرا پس جلوی گزینه از گروه خود صعود نخواهد کرد علامت تعجب نیست
از مدیران در خواست دارم علامت تعجب رو بردارند
خیلی از بازیکنایی که گل زدن و شادی نکردن خوشم اومد،کلآ وقتی به چنین تیمهایی گل میزنیم نباید شادی کنیم تا بفمن که در حد و اندازه ی ماها نیستن،ولی حیف بقیه بازیکنا و جواد خودشونو میکشتن....
آمار بازی:
کد:http://the-afc.stats.com/acup/matchcast.html
تبریک ...
نسبتآ خوب بازی کردیم و حقمون برد بود . میتونستیم با اختلاف بیشتر ببریم ( ضربه سر عقیلی)
ولی جدآ این شجاعی چی فکر کرده که از این کارا میکنه ؟! :2: فکر کرده از مریخ اومده ؟!
رونالدو هم موقع تعویض اینقدر قیافه نمیگیره!
خلعتبری نصف زمان شجاعی بازی کرد و به راحتی میشه تاثیر این دو بازیکن روی جریان بازی رو با هم مقایسه کرد!
منم داشتم به این فکر میکردم که چرا رضایی خوشحالی نکرد....بعد فهمیدم اصلا عراق رو در حدی ندید که خوشحالی کنه....واقعا افرین به بچه های تیم ملی....فوق العاده بازی کردن....واقعا این برد چسبید...مخصوصا این که اول عقب افتادیم بعد جبران کردیم...
ایول. کاملاً موافقم. مثل چند سال پیش تیری هانری.نقل قول:
این بازی خیلی حساس شده بود،رسانه ها توی قطر روش خیلی مانور میدادند و اون حرکت غیرمتمدنانه بعثی های عراقی تو اردن هم مزید بر علت شده بود تا بازی حساس تر هم بشه..به هر حال به نظرم بازی خوبی انجام دادن هرچند هنوز تیم مطمئنی نیستیم و در ضمن باز ایران کمی توپ را به چرخش در میاورد,عراق که بیشتر بازی مستقیم و هوایی را در دستور کار داشت..
البته اگه دقت کرده باشید خیابانی از کلمه شاهزاده اصلا استفاده نکرد و یه چیز دیگه گفتنقل قول:
آره خوبه...تو چطوری ؟ :31:نقل قول:
وقتی اونو مینوشتم پست شما هنوز به نمایش در نیومده بود...پس بهتره شما هم نپری :31:
یه سوال...همه ایرانی هایی که رفته بودن ورزشگاه مفتی رفته بودن ؟
ها ها. من فکر کنم باید این آرزو رو به گور ببریم که تو یه بازی اول عقب نیفتیم. ایرانی ها هم که دیگه به استرس معتاد شدن. یعنی چی که آرامش خیال داشته باشیم!! حال نمیده که :27:نقل قول: