در پایان بازی dom شهید میشه........قبل اونم ژنرال پرسکات فرمانده ارتش cog میمیره....بیشتر از این کسی از افراد معروف نمیمیره....البته مثه اینکه ملکه هم به هلاکت رسید.......هافمن و پدر مارکوس هم تو سکانس پایانی نبود....حالا چه بلایی سرشون اومده نمیدونم...
در پایان بازی یه اشعه ای چیزی از یه دستگاهی ساطع میشه که باعث میشه همه لوکاستا و لمبنتا در حین مبارزه وهر جایی که در سیاره سرا هستن یهو بیفتن زمین و بمیرن..... .
در پایان هم همه دوستان دور هم جمه میشن و شادی می کنن که مارکوس در غم فراق دوستش میره کنار ساحل می شینه و انیا میاد بهش دلداری میده....... .
نکته متفاوت و بارز بازی در کل تنوع مراحل و کلا بزرگتر شدن محیط بازی بود.......همه جور محیطی تو بازی بود..........گرافیک هم خارق العاده پیشرفت کرده.......قبلا هم گفتم اگه این گرافیک پارگی تصویر یا افت فریم نده تو کنسول به غیر از rage رقیب دیگه نداره....... .
ولی یه چیزی که یه جوری بود واسم کلا تکراری شدن روند بازی بود البته تا اونجایی که دیدم تو یوتیوب و بازی کردم که البته اونم وایمیسم کل بازی رو ببینم بعد نظرکامل بدم....... .البته همین تکراری هم فعلا در بهترین سطح ورقیب نداره
در کل پایان بازی به نظر من ضعیف بود و تو بازیهای حماسی چند وقت اخیر هنوز هم که هنوز پایان بازی Halo reach بی نظیره.......... .