چون فقط یکی از اون جاهایی که تو نقشه پینگ میشه درست هست، برای پیدا کردنش مدام Q را بزن تا مبدا پینگ عوض بشه بعد دقت کن ببین کدوم یکی از اون آیکون سبزها همیشه سر جاش میمونه و محو نمیشهنقل قول:
Printable View
چون فقط یکی از اون جاهایی که تو نقشه پینگ میشه درست هست، برای پیدا کردنش مدام Q را بزن تا مبدا پینگ عوض بشه بعد دقت کن ببین کدوم یکی از اون آیکون سبزها همیشه سر جاش میمونه و محو نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
بفرما اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه منظورت اینجاست که کاری نداره که Enter رو نگه می داری سرچ کنه ببینه چه کسایی نزدیکت هستن بعد تو نقشه آدما ور سبزنشون میده بعد می ری روی یکیشون زوم می کنی و Q رو می زنی و اسکن می کنه
Q رو که می زنی خودش بهت میگه Space یا کلیک راست موس رو نگه دار اگه دکمه ها رو عوض نکرده باشینقل قول:
یعنی عمرا اگه بتونی این یارو رو از مغازه ش بکشی بیرون و کتکش بزنی :n02: :
محتوای مخفی: :دی
با اینکه خیلی با تاخیر بازیش کردم ولی بازی جالبی بود.یک چیز متفاوت بود توی بازی های اخیر.
مرحله meet ace بازی Sleeping Dogs.'گیر کردم لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید این مرحله را رد کنم
[SPOILER][/SPOILER]
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم راحت بالا میاد ولی صدا نداره نمیدونم چرا صداش قطع میشه - اول که کارت گرافت AMD رو نشون میده صدا هست ولی وقتی وارد منو میشه دیگه صدا قطع میشه - لطفا راهنمائی کنین
سلام دوستان
من چند سالی به خاطر کنکور از دنیای بازی ها عقب بودم به نظر شما الآن بین بازی های این دوره برا PC این بازی جایی داره ؟
بگیرمش به نظر شما؟ارزش داره؟
داستان جالبی داره و گاهی اوقات می تونید با شخصیت همزاد پنداری کنید و همچنین مراحل اب بندی توش نداره.ساختمان ها و فضای چین رو بخوبی به تصویر کشیدند وکلا گرافیک قابل قبولی داره.درگیری ها رزمی و تیر اندازی رو بخوبی با هم مخلوط کردن و باعث جالبی و تنوع بازی شده.ختم کلام 2 ساعت بازی کنی حتما خوشت میادنقل قول: