مخابرات که همش نامحدودهنقل قول:
Printable View
مخابرات که همش نامحدودهنقل قول:
من از مخابرات مشهد ۵۱۲ سه ماهه نامحدود داشتم تموم که شد یکی از دوستام گفت که پیشگامان ۵۱۲ نامحدود بگیرم به اسرار اون این کار رو کردم. زنگ زدم قیمتش رو پرسیدم بهم گفتن میشه ۷۷۲۰۰ تومن منم دیدم نسبت به مخابرات ۱۵ تومن گرونترتلفنی ثبت نام کردم. پولشم گفتن وقتی میان تحویل بدن میگیرن بعد از ۱۲ روز وصل کردن!!!!!!منم که دیگه حوصله نداشتم زنگ زدم دوباره ازشون قیمت رو پرسیدم بازم بهم همون قیمت رو گفتن. ولی وقتی پول ریختم به حسابشون ،بهم گفتن باید ۱۵ تومن هزینه نصب و ۵ درصد مالیات رو به حسابشون بریزم تا یوزر پسوردم رو بهم بدن. حالا من موندم با این شرکت دزد :(
در مورد پشتیبانی هم اینکه فقط یک نفر پاسخگویه. یه بار زنگ زدم بهشون تا ۱۰ دقیقه پشت خط مونده بودم،ازش که پرسیدم چرا گوشی رو جواب نمیده جواب داد که داشته نماز میخونده !!!و کاملا هم بی ادب بود.
حالا من موندم سرعتشون هم مثل پشتیبانیشون فاجعه است یا نه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:سلام شک نکن من داشتم سرعت حتی یه رنج اصلی خودش هم نمیرسه..نقل قول:
حالا من موندم سرعتشون هم مثل پشتیبانیشون فاجعه است یا نه.
میخای با سرعت 57 تا در بهترین حالت دانلود کنی..حالا ببین کی بهت گفتم !
با احترام..:11:
ممنون
حالا میگید من چکار کنم؟؟؟اینا که پول ادمو دیگه پس نمیدن میدن؟؟میخاستم فردا زنگ بزنم دفتر تهرانشون ازشون شکایت کنم درباره نمایندگی مشهدشون ولی این تاپیکو که خوندم دیدم تو تهرانشم جوابگو نیستن.
اگه راهی میدونید کمک کنید لطفا.
میرم مخابرات میگیرم دوباره
سلامنقل قول:
دوست عزیزمخابرات مشهد یک چند وقتی هست خیلی داره گیرمی ده و دیگه بالای 256رو راحت نمی ده شما راحت گرفتی ؟
برای تمدید اذیت نمی کردن؟
نه دوست عزیز نه برا ثبتنام نه برا تمدید گیر بیخود نمیدن. شما برو امور مشترکین اگه اذیت کردن برو جایی که برات پخ میدم. البته اگه مرکز مخابراتی تو ساپورت کنننقل قول:
منم امروز رفتم قردادم رو کنسل کردم با این شرکت. ۱۰ تومن ازم کم کردند ولی بهتر از اینه که ۳ ماه با پشتیبانی این شرکت بحث کنم.
بهتون پیشنهاد میکنم اگه مشهدین از پیشگامان به هیچ عنوان اینترنت نگیرید
یه خبر بدم
احتمالا پیشگامان تا یک ماه دیگه دانلود شبانه رایگان را قطع میکنه
توی تمدید کردن حواستون باشه
کلا با پیشگامان قید دانلود شبانه رو بزنید!
شبانمون که 8-9 ماهی میشه ترکیده ، دلم به سرعت بالا تو روز خوش بود که اونم پکید، الآن 3 - 4 روزه سرعت روزانه من شده به اندازه شبانه (همون 30 کیلو بایت مشهور) :(((:37:
من میخوام برم از دست این پیشگامان راحت شم ، بچه ها کسی میدونه تو منطقه شرق تهران چی بگیرم بهتره(مهم سرعت دانلود شبانه هستش)؟