نقل قول:
خودشه عزیز ... همون سخت افزار ...
I9000 تاچ بهتری باید داشته باشه نه اینکه تاچ s8500 ضعیف یا متوسط حتی باشه .... مشخصات تاچ s8500 رو ندارم ولی i9000 atmel هستش ...
نقل قول:
خودشه عزیز ... همون سخت افزار ...
I9000 تاچ بهتری باید داشته باشه نه اینکه تاچ s8500 ضعیف یا متوسط حتی باشه .... مشخصات تاچ s8500 رو ندارم ولی i9000 atmel هستش ...
در مورد سخت افزار من هم فکر میکنم که تا حد زیادی شباهت دارن با هم (سی پی یو، صفحه نمایش، دوربین فیلم برداری و عکسبرداری و...):20:نقل قول:
در مورد تاچ من هم نمی دونم کدوم بهتره اگه جایی مقایسه شده بود لطفاً ما رو هم در جریان بذارین
نقل قول:
منظورم از سخت افزار علی جان پردازنده بود .. وگرنه تفاوت هایی هم دارن ..
در مورد تاچ : بهتر از (mxt224) ه amtel تاچی سراغ دارین ؟ اگر wave تاچ مورد استفادش atmel باشه خیلی خوب میشه
ممنون. البته که تفاوتهایی دارند، منظورم از شباهت بین سخت افزارها این بود که دوربین جفتشون 5 هست و اچ دی فیلم برداری می کنن احتمالاً از یک نوع سنسور و لنز هم استفاده می کنن، سی پی یو هم که باید یکی باشه، صفحه نمایششون هم که هر دو SAMOLED هست و از ابعاد که بگذریم و البته نوع سنسور که نمی دونم واسه Wave چیه، البته سخت افزار فقط محدود به اینا نمی شه و لی اینا شباهتهایی هست که مشهودهنقل قول:
حقیقتش amtel از بهترین هاست، راستش نمی دونم در Wave از کدوم تکنولوژی استفاده شده:20:
اینم که کیفیت صداش good . یعنی اندازه جی 810 . یادمه روی اسپیکر جی 810 هیچ گونه حسابی نمیشد باز کرد . کاشکی این اینطوری نباشه
چطور؟ مگه G800 چطوری بود؟
یه نقل قول بزارم از تاپیک I9000:نقل قول:
محتوای مخفی: 30
میخوام ببینم مثلا توی این زمینه چه تفاوتهایی دارن؟
این هم تا 16 نقطه رو شناسایی میکنه؟
این هم سنسور گرافیکی جداگانه داره؟ (فکر کنم 9000 داره، نه؟)
طبق خبری که شنیدم، این گوشی تا 7، 8 روز دیگه وارد بازار می شه، با قیمت حدود 450 هزار تومان:31:
نقل قول:
با گارانتی ماکروتل 450 تومان؟ مشکوکه! اگه اینطور باشه که بدون گارانتیش باید 360-70 باشه.
ریویو فونو نمیدونم گذاشتین یا نه خیلی وقته زیاد نمیام :دی
یه نمونه فیلمش HD
کد:http://www.phonearena.com/ftp_access/upload/samples/Samsung_Wave/Samsung_Wave_Sample_Video_1.mp4
REVIEW
http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Wave-S8500-Review-review-r_2452.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]