خوب اولین حمله رو به یه بازیکن غیر فعال کردم.طرف 6 تا سورد داشت.با 20 تا hoplite کلیرش کردم.
Printable View
خوب اولین حمله رو به یه بازیکن غیر فعال کردم.طرف 6 تا سورد داشت.با 20 تا hoplite کلیرش کردم.
اولاً تبریک :10:نقل قول:
دوماً چقدر فارم کردی اینو بگو :27:
لینک پابلیک هم اگه داره بده ببینیم :20:
نقل قول:
من اس ام اس دادم نوشتم فقيريم بيچاره ايم خوشه 3 افتاديم :41:
تو چندي علي
------
من يه بار رفتم حدود 2000 تا سكه داشتيم ده تاشو اوكي كردم آخرش هم نفهميدم چي شدش !! :31:
-----
با اين آپديت جديده ديگه نميتونين پست رند به زور بگيرين بايد برنامه ريزي دقيق كنين !! :31:
اكانت تو هست بگو وقتي نيستي چيكار كنم علي آقا :31:نقل قول:
lol
پس صبر کن اول یه نیرو تهاجمی درست حسابی بساز بعد حمله کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
هادي پايه اي پسورد علي رو عوض كنيم ؟:31:
ای نامرد نه من به علی خیانت نمیکنم :27:نقل قول:
هادي پايه اي پسورد علي رو عوض كنيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی این ممد میخواست پسوردتو عوض کنه من نذاشتم.:21:
شما چطور این همه مواد اولیه برای ساخت و ساز بدست می آرید؟
خوشه منو خر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جداً هنوز نرفتم دنبالش ...
من که کلاً نیستم ! هر کاری دوست داری بکن اکانت منو تو هم نداره :27:
از رو دست هادی نگاه کن تقلب بزن :31:
ممممممممممممممممممممممممد ددد :19:نقل قول:
بیا جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جون سیگارتیم بکش تا دود شیم :27:
نقل قول:
عزیز هنوز راهنمای بازی به فارسی نوشته نشده . اگه می تونی انگلیسی رو بخون یا اینکه برو یه بازی آنلاین دیگه که تو همین سبکه و راهنمای فارسی داره رو بازی کن بعد بیا انجامش بده . چون سوالایی که می پرسی باید 2-3 صفحه براشون جواب بنویسی دوستان جواب نمی دن . وگرنه برو بسک :دی p30 همه بچه های گلی هستن :دی
اگه راهنما رو خوندی : برای به دست آوردن منابع باید تولید کنی یا غارت که تو راهنما هرجفتش هست .
آخه انگيزه نيست !نقل قول:
چون سوالایی که می پرسی باید 2-3 صفحه براشون جواب بنویسی دوستان جواب نمی دن
ممد تو هم که سر نمیزنی !! warehouse پر شده بود :31:
آخه گفتم كار اشتباه نكنم بهت خسارت بزنم :دي