سلام میخوام یه dvd rom بگیرم به نظر شما چه بخرم dvdwriter دارم ولی تا بخوام یه ایمیج از dvd بگیرم بعدش رایت کنم 1 ساعت طول میکشه
Printable View
سلام میخوام یه dvd rom بگیرم به نظر شما چه بخرم dvdwriter دارم ولی تا بخوام یه ایمیج از dvd بگیرم بعدش رایت کنم 1 ساعت طول میکشه
من منتظر جواب هستمنقل قول:
Plextor بگير
قیمت و گارانتی چیه ؟نقل قول:
بعد همه ی dvd ها رو ساپورت میکنه لینکی از مدلی که میگی میزاری ممنون
کسی از دوستان با این dvdrom کار کرده یا نه
آرش جان من خودم 6 ماه پيش خريدم و 1 ماه زيرو رو کردم که ببينم چي بهتره ؛ قيمت امروز رو ندارم ولي من 63000
خريدم اين هم مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه پنل مشکي هم تو خودش هست که دلت بخواد عوضش ميکني
من dvrw سونی رو خریدم 41 تومن حالا برای dvdrom 60 تومن خرج کنم !!!!!!!!:blink::blink:نقل قول:
فکر کنم شما فکر کردی من dvdrw میخوام من dvdrom میخوام بعد نگفتی گاراتنی گجاست و این پلکستور ها تایوان هستند ؟
ممنون
lite-on
قیمت حدود 19 تا 21
آرش جان ؛ درسته فکر کردم DVD Writer ميخواي
dvd rom اگه گيرت اومد که بعيد ميدونم هنوز هم تو بازار باشه ؛ teak بگير
asus هم خوبه من دارم و چند سالي هست که بي درده سر کار ميکنه
هر چی می خوای بگیر فقط پلکستور نگیر . من گرفتم به دردش گرفتارم . تازه همه فرمت ها را هم ساپورت نمی کند . یه painer A11Xla بگیر که همه را ساپورت بکند . قیمت 55 تومان
موفق باشید
lite-onدرسته قیمتش 19 تومن هستش و با گارانتی سازگار ارائه میشه میخوام بدونم کسی از دوستان با این dvdrom کار کرده راضی هستش این dvdrom مال چینه درسته؟ کش اون چقدره میشه یه لینک از اون مدلی که میگی بزاری ممنوننقل قول:
بازم میگم رام نه رایتر ایسوز یکی از بچه ها داشت راضی نبود بعد من قبلا ایسوز کومبو و سی دی رام رو داشتم زود خراب شدن کومبو بعد از شش ماه دیگه dvd نخوندنقل قول:
فکر کنم شما باز فکر کردی رایتر چون از قیمت مشخصهنقل قول: