یک ساله اقتصادینقل قول:
Printable View
یک ساله اقتصادینقل قول:
متاسفانه پهنای باند بسته شده است من سرویس دو مگ دارم در حد یک مگ شده است ------------- اگر از دوستان از سرویس خاصی استفاده میکنند و پهنای باندش باز هست لطف کنن بگویند سپاسگذارم
You You 1167 Kbps (145.875 KB/sec)
شما دوست عزیز 2 مگ دو ماهه دارید یا سه ماهه یا مثلا شش ماهه؟نقل قول:
الان ساعت 5 پنج
سرعت 2 مگ - یک ماهه
سرعت دانلود 230
یادش بخیر سرعت یک و نیم مگ - دانلود 15 گیگ شبانه
اینجا همه چی درهمه:n19::n20::n20::n20::n08:
متأسفانه سرعت از ساعت 9 شب به بعد روی 2مگابیت فیکس میشه. البته صبحها چون نیستم که از سرویس استفاده کنم، نمیدونم محدودیت تا چه ساعتی ادامه پیدا میکنه. اما احتمال زیاد تا همون ساعت 7 صبح.
به هر حال گند خورده به همه چی. :n03: الآن روی خط دیگهام دو ماهه که منتظر پورت خالی از آسیاتکم. یعنی چاره اگه داشتم همین امروز از این ISP مزخرف میرفتم.
الان ساعت نه صبح
پهنای باند تا نه مگ باز
سرعت دانلود یک و سه مگ
============================
من دارم رو خرید مودم 4جی ایرانسل فکر میکنم
برای دانلود اینو انتخاب کردم
5 GBهفتگی (۶ صبح تا ۱۲ ظهر)
قیمتشم 2 تومنه ارزونه
=================
برای استفاده عادی هم اینو
100 GBسالانه-قیمت :۱۷۵,۰۰۰ تومان
=============
سرعت بالای فورجی میده تا بیست سی مگم میره
===========
دوستان نظری دارن بگن
بالاخره یک کاری بکنیم
ما به دانلود زنده ایم
یعنی حال می کنم از راز داری بچه های عصر تلکام،تا سرعت شبانه باز بود و شبی بالای 15 گیگ دانلود می شد هیچ کس در مورد این مسئله تو تاپیک حرفی نمی زد،فکر می کنم دلیل اینکه عصر تلکام کاربراش زیاد نشدن همین تاپیک باشه :n09:
من مودم 4G دارم. مشکل اینه که محله ما آنتندهی هیچ کدوم از اپراتورها به درد نمیخوره. حتی 2G هم آنتندهی مناسبی نداره و قطع و وصل میشه. یه مشکل دیگه اینترنت موبایلی هم اینه که به دلایل مختلف، قطع و وصلیش بالاست و مجبوری همیشه پای دستگاه باشی که دانلودت انجام بشه و حجم اضافه هم یه وقت نخوره که هزینهاش سر به فلک میذاره.نقل قول:
واسه همین، من مجبورم که به همین ADSL قناعت کنم.
اگه همین رازداری که شما میگی نبود که این محدودیت جدید خیلی زودتر از اینها گریبان کاربران این ISP رو هم میگرفت. من خودم تازه 2 ماهی بیشتر نیست که اومدم اینجا. از اول هم روی حساب این که بشه یه 5-6 گیگی هر شب دانلود داشت اینجا رو انتخاب کردم. اون وقت که محدود نبود، تا 7-8 گیگ رو میتونستم دانلود کنم. الآن اما به زحمت به 3 گیگ میرسه. یعنی برگشتم به دوران 3-4 سال پیشم که با آسیاتک شبی 3 تا 3.5 گیگ میتونستم دانلود کنم.نقل قول:
اما یادش به خیر اون موقع که تو پارسآنلاین قبل از محدود کردن شبانهاش، تا 15-16 گیگ شبی دانلود میتونستم بکنم.:n27: