من این آزمایشگاه را چند سطح باید برم تا دانش اکولوژی باز بشه تا این ماموریت مسخره را برم ؟
Printable View
من این آزمایشگاه را چند سطح باید برم تا دانش اکولوژی باز بشه تا این ماموریت مسخره را برم ؟
برای ارسال ریسورس(نه ضایعات) باید چیکار کرد؟
بلهنقل قول:
ببخشید کدوم لیست؟ لیست دوستان؟
در منطقه منابع ساختمان مواد معدنی رو احداث کن .نقل قول:
راستی معدن کریستال توی گزینه هام ندارم
چطوری کریستال بدست بیارم
بوسیله ی بازیافت؟
نقل قول:
کد:http://game.nemexia.ir/technics.php?showTab=Researches
نمیشه .نقل قول:
برای ارسال ریسورس(نه ضایعات) باید چیکار کرد؟
فقط بین سیارات خودت میتونی ریسورس تبادل کنی .
(گامی موثر برای جلوگیری از مالتی سازی که ایرانیا تبهر خاصی دارن تو این زمینه)
Guys یکی داره حمله میکنه از کهکشان خودمون نمیدونم چقدر سرباز داره اما از بازی خوشم نیومد به زودی لیو میدم :دی
نیروها و ریسورست بفرست بیرون سیاره طرف دست خالی برمیگرده حتی امتیاز جنگ هم نمیگیره .
همون ورد رو بازی کنی راحت تری . برو badge جمع کن دو تا آیتم Epic بگیر از full green در بیای :31::27:
سلام
من یک سوال داشتم . هیچ راه تقلبی تو بازی وجود نداره مثل travian plus تو trvian؟
جــــواب !! :نقل قول:
نقل قول:
چاقال بی زحمت اینم جواب بده :20:
الان یکی بهم حمله کنه یا من حمله کنم چه چیزای نصیبم می شه یا نصیبه طرف می شه ؟
1 ) مثلا اگه سفینه داشته باشم سفینه هام نابود می شوند ؟ بعد خودشون بازسازی می شوند یا دیگه اون سفینه از بین رفت و باید یک سفینه دیگه درست کنم ؟
2 ) از منابعم کم می شه ؟ مثلا اگه یکی بهم حمله کرد می تونه منابعم را بگیره ؟
3 ) می تونه ساختمون هام را نابود کنه ؟
4 ) سیاره من را می تونه ازم بگیره ؟
سعيد بهت نگفتم قبل از ورود به بازي انلايني به درجه سنيش دقت كن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونی بیت ارسالی به سرور رو که به صورت hex هستش رو خفت کنی و روش تغییرات لازمه رو بدی میشه . برای اینکار هم باید زبان ماشین و شبکه فول باشی . این روش در برخی از بازی ها که شما به طور مستقیم و بدون واسطه با سرور ارتباط دارین جواب میده .نقل قول:
سلام
من یک سوال داشتم . هیچ راه تقلبی تو بازی وجود نداره مثل travian plus تو trvian؟
1-در جنگ سفینه ها نابود میشن و تبدیل به ضایعات میشن که بعدا میشه بوسیله ماموریت "بازیافت" ضایعات رو جمع آوری و به منابع تبدیل کرد .نقل قول:
الان یکی بهم حمله کنه یا من حمله کنم چه چیزای نصیبم می شه یا نصیبه طرف می شه ؟
1 ) مثلا اگه سفینه داشته باشم سفینه هام نابود می شوند ؟ بعد خودشون بازسازی می شوند یا دیگه اون سفینه از بین رفت و باید یک سفینه دیگه درست کنم ؟
2 ) از منابعم کم می شه ؟ مثلا اگه یکی بهم حمله کرد می تونه منابعم را بگیره ؟
3 ) می تونه ساختمون هام را نابود کنه ؟
4 ) سیاره من را می تونه ازم بگیره ؟ __________________
2-در صورتی طرف میتونه منابع رو غارت کنه که هیچ سفینه و پذافندی نداشته باشی . یعنی سیاره کاملا کلیر باشه در غیر اینصورت اگه جنگ در راند 12 تموم شه و فقط یدونه سفینه هم برات باقی مونده باشه منابع سر جاش باقی میمونه .
3- ساختمان ها از جنگ آسیب نمیبینن .
4- سیاره رو نمیشه گرفت فقط میشه نابود کرد که هزینه ساخت اون سفینه نابودگر سیاره یه چیز میلیاردی در میاد .
سرلشکر هادی کجایی ؟ خبری ازت نیست ! میبینم که داری با سرعت نور میای بالا :27: