سلام . خسته نباشید . من n82 دارم . لازمه که ضمیمه اولو دانلود کنم . یا میشه با همون برنامه Gps خود گوشی کار کرد و فقط نقشه ها رو به E/cities انتقال داد؟
سلام . خسته نباشید . من n82 دارم . لازمه که ضمیمه اولو دانلود کنم . یا میشه با همون برنامه Gps خود گوشی کار کرد و فقط نقشه ها رو به E/cities انتقال داد؟
سلام...
دانلود کن ونصب کن...
ورژن3.1رانصب کن....
سلام مجدد . آقا من فایل اولو دانلود کردم موقع نصب پیام File Corrupeted رو میده
!!نقل قول:
احتمالا" فایل نصفه نیمه دانلود شده...یا نصفه نیمه به گوشی منتقل شده! وگرنه برنامه مشکلی نداره دوست عزیز...
دوباره سعی کن:10:
شاد باشی:40:
آقا من دوباره دانلود کردم بازم پيام File Corrupeted رو ميده
عجیبه!نقل قول:
یه حالت رو من یادمه که این ارور رو می داد اونم واسه وقتی هست که installserver اشتباه رو جایگزین می کنی! شما که یه وقت این کار رو نکردی؟
برنامه های دیگه سیمبین نصب میشه به راحتی؟
اره نصب ميشه . اگه منظور شما اينه که قسمت app manager رو دستکاري کردم . بايد بگم نه . البته شايد اشکال از دانلوده . من دوباره دانلود ميکنم . ببينم چي ميشه . ممنون
راستي ورژن گوشي من 31.0.016 ميباشد
آقا کسی اینجا نبود به ما کمک کنه . بیشتر از 10 بار دانلود کردم . حتی یه بارم از توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ولی بازم پیام File Corrupeted داد . بازم دارم میگم که ورژن گوشی من 31.0.016 و گوشیمم n82 هست
رو گوشی های با فریمور 31 تست نکردم...! شاید به خاطر فریمور قدیمی هست که نصب نمیشه!
شما یه آمار از بچه های کلوپ 82 بگیر.. ببین با فریمور 31 کسی تونسته نصب کنه یا نه؟