این قضیه مربوط به چندی پیش میشه که شما می تونستی با یک کرک ساده مولتی پلیر بازی کنی ... الان نمیشه !!!نقل قول:
Printable View
این قضیه مربوط به چندی پیش میشه که شما می تونستی با یک کرک ساده مولتی پلیر بازی کنی ... الان نمیشه !!!نقل قول:
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONنقل قول:
ای بابا این دوست ما رو چرا بن کرددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددن:19:
کی دوست منو بن کرده چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا:41:
چرا همه سایت ها ایرانی انقد بی ضرفیت هستن مردشور ایران رو ببرن با این اینترنت و سایت هاش.
کسایی که بازی کردم ایا اصلا ارزش داره اورجینال خرید ؟
پینگ من حدود 300 هستش
مثل اینکه mw2 قابل هک شدن نیستش یا اگه هم باشه به عموم نمیگن
شما منتظر باش ببین هک نشد با هم می خریم 50 تومن برای بازی از نظر من زیاده ولی اگه چاره ای نمونه مجبوریم
از الان گذاشتم کنار براش......
با پینگ 300 هم اگر اعصاب فولادین دارین مشکلی نیست من که با بیشتر از 170 نمی تونم بازی کنم اعصابشو ندارم
پست های اول هم دیگه قابل آپدیت نیست متاسفانه دوستمون رو بن کردن
نه خیر ارزش اورجینال خریدن رو نداره
من آنلاینش رو بازی کردم روی PS3.
آنلاینش اصلا قابل مقایسه با سری های قبلی COD نیست. خیلی قشنگ تر و سخت تر شده. سختیش به اینه که اون تفنگی یا رگباری که در بازی مکان دشمن رو مانند رادار نشون میداد در این بازی وجود داره و وقتی دست دشمن میوفته راحت جاتو پیدا میکنند و میان سراغت.
و یا اون تفنگ تک تیری که دوربین داره و همه جا رو سفید نشون میده. تو تاریکی و یا روز کافبه با اون دوربین نگاه کنی تا کسانی که مخفی شدند رو ببینی. این دوربین در بازی برای دید در دود استفاده میشد.
کلا امکانات بازی آنلاینش از لحاظ تجهیزات جنگی خیلی پیشرفت کرده. وای به حال کسی که اول بازی باشه چون تفنگ های ضعیفی داری اولش و باید یک خشاب رو خالی کنی تا طرف بمیره اما اونی که تفنگ قوی داره میاد 2 تا گلوله بهت میزنه و میکشتت و بعدش هم میره سراغ اونیکی.
واقعا که بازی آنلاینش خوب روش کار شده. گرافیکش هم خیلی خیلی بهتر شده. من که لذت بردم.
حالا این هکش کی میاد اینا ما رو سرکار گزاشتنا
ميشه يه دونه اورجينال خريد رو چند تا سيستم نصب كرد و بصورت lan بازي كرد يا نه بايد براي هر سيستم يدونه اورجينال بخري؟