اقاي alucard شما تويه مطلبي كه نوشتي يه عكس زدي كه نوشته نوره يه فروشگاه 2000 lux هستش :18: نور ورزشگاه ازادي به اين بزرگي 800 lux هستش كه تازه ميخواستن 1200 تاش بكنن حالا اين چه فروشگاهي هست كه نورش به اندازه ي 2 تا ورزشگاهه ازاديه
Printable View
اقاي alucard شما تويه مطلبي كه نوشتي يه عكس زدي كه نوشته نوره يه فروشگاه 2000 lux هستش :18: نور ورزشگاه ازادي به اين بزرگي 800 lux هستش كه تازه ميخواستن 1200 تاش بكنن حالا اين چه فروشگاهي هست كه نورش به اندازه ي 2 تا ورزشگاهه ازاديه
دوستان عزيز خسته نباشيد
من يه بار ديگه اين سؤال رو پرسيده بودم ولي متاسفانه انقدر استاد و كارشناس تو ي اين تاپيك هست كه سؤالات پيش پا افتاده تازه واردها ظاهرا ديده نميشه :19:
من ميخواستم يه مقايسه دقيق بين مصرف برق اين دو تا پنل ( G10 و B690 ) داشته باشيد . مثلا دوستاني كه اين پنلها رو دارند قبل و بعد از خريدشون قبض برقشون رو مقايسه كنن و اختلافش رو بگن .
من خودم براي خريد انتخابم رو كردم ( G10 ) ولي اگه بدونم كه مصرف برقش واقعا در حد خيلي زيادي هست مثلا مصرف برق منو با تلويزيون CRt معمولي با مصرف برق 104 وات كه قبض دو ماهم بين 3 تا 4 هزار تومن هستش يه دفعه ميخواد بشه 10 هزار تومن قطعا نظرم برميگرده و B690 ميگيرم .
ممنون ميشم زودتر جواب بديد كه من هم يه بهره اي از اين تاپيك برده باشم و دوستان عزيزم رو دعا كنم . سپاس .
سلام به اساتید و دوستان
من این تاپیک جذاب رو از اول خوندم تا به یک نتیجه برسم واسه خرید ولی انگار گیج تر شدم
قصد خرید یه پنل دارم با بودجه حداکثر 1 تومن که فکر کنم باید تو سایز 32 اینچ دنبالش بگردم
بین مدل های ال جی 37LH700YR که 37 اینچه و مدل 32 اینچ b690 مردد بودم
مثله اینکه کسی سایز 32 رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنه و این منو میترسونه
میشه راهنماییم کنید که سایز 32 بدرد فاصله 4-5 متری میخوره؟؟
ضمنا اینم بگم که من میخام یه لپ تاپ که خروچی hdmi داره رو به این پنل وصل کنم و با یک کارت --- external کانالهای Hd رو با اکانت gbox ببینم و بعضی وقتا یه بازی هم کنم باهاش
اینا انتظارات من از یک پنل هستش(اینهمه ادعا و جیب خالی!!!:31:)
حالا اگه ممکنه بهم کمک کنید که اصلا سایز 32 کافی هستش و اینکه اگه مثلا ال جی 32lh700 یا 32Lh500 رو بگیرم به مشکل حادی برخورد نمیکنم (آخه مدلای ال جی ارزونتر هستن و سایز 37 هم دارن) یا......دیگه بقیشو شما بگید
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
من حدودا داره 2ماه میشه که جی 10 رو خریدم..پول برق که چند هفته پیش اومده بود عادی بود..حالا باید این سری بیاد پول برق ببینم تغییری کرده یا نه...نقل قول:
خبرشو میگم تو همین جا..
از نظر من اگه 32 بگیری بعد از مدتی پشیمون میشی...میگی چرا بزرگتر نگرفتم..من خودم چند نفر رو دیدم که 32 خریدن بعد از مدتی پشیمون شدن که چرا بزرگتر نگرفتن!!!!!!!!نقل قول:
امروز چند تا عکس از جی 10 میزارم(یکم زیاده دیال اپی ها ما رو ببخشن)
همه ی عکس ها از ماهواره گرفته شده...کنتراست روی 100% هست..بقیه تنظیمات رو دست نزدم..عکس ها رو با گوشی N95 گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اگه جسارت نباشه ميشه لطف كني بگي قبل از اينكه G10 بخري پول برقت چقدر بود و اين قبض آخري كه برات اومده چقدر بوده و چقدر اختلاف داشته چون 2 ماه كه شما تلويويزيونت رو خريدي يه دوره كامل براي قبض برقه و دقيق :thumbsup::thumbsup::thumbsup:ميشه روش قضاوت كرد . سپاسنقل قول:
پلاسما بر خلاف ال سی دی مصرف برق ثابتی نداره و بس به نوع تصویر و تنظیمات مصرف برق متفاوتی دارهنقل قول:
در حالت نرمال و طبیعی g10 سایز 42 اینچ 285 وات مصرفشه در مد دینامیک با برایتنس 50 رنگ 50 و....
در حالت اوج مصرف پیک برایتنس 100 رنگ 100 شارپ 100 در تصویری کاملا سفید مصرف برق g10 حدود 470 وات میرسه .
690 سایز 40 مصرف برقش 185 واته.
بین 285 تا 350 360 وات می تونی در نظر بگیری برای g10 در بدترین حالت ممکن با توجه به کالیبره شدن پنل .
یه نکته رو ضروری می دونم بگم مصرف برق پلاسما ظاهرا اینجا خیلی باب شده و جزو مشکلات اساسی برخی از دوستان ازش یاد می کنن !! بد نیست بدونین همین کامپیوتری که الان شما باهاش کانکت هستین با مانیتورش در نرمال ترین حالت 320 350 وات مصرفشه .
در کل زیر 400 وات چیزی نیست که دق دقه فکری ایجاد کنه به خصوص تو ایران که هزینه انرژی مصرفی بسیار پایینه و سالی 12 13 تومنم نمیشه اگر g10 در روز 4 5 ساعت روشن باشه .
amirvania سلام
پول برق G10 وحشتناک نیست
حتی اگر دقیقا دوبرابر B690 هم باشه بازم فیش برقتون دوبرابر نمیشه و فقط سهم تلوزیون از کل مبلغ برق دوبرابر میشه
و حتما می دونید که فیش برق یعنی برق یخچال - فریزر و لامپها و کامپیوتر و ... و تلوزیون . پس درصدی نمیشه
این کمترین نگرانی شما در انتخاب بین این دوتا باید باشه . البته بنظر من
آقای عباس ممنون از عکسها
نتیجه ای که من از عکسها گرفتم اینه که رنگ پوست در G10 هم متفاوت با B690 نیست
یعنی به سورس و تصویرش بستگی داره
یک جایی نارنجیه یک جایی صورتی یک جایی زرد یک جایی بنفش درست مثل B690
سلام دوستان.
اول که بگم من بی690 ندارم این همسایه رفیقمون داره پس فن بوی و از این جور چیزا نیستم.ولی خداییش تصویر بی690 به این ماتی و بی رمقی که توی عکس توسط مهدی عزیز گذاشته شده بود نیست به هیچ وجه. این عکس ه مثل همین عکس مات بودن ال سی دی ها در قبال پلاسما ها یا مثلا یه سبد میوه در یه پنل رنگاش طبیعیه ولی توی پنل دیگه رنگاش سرده که کار سامسونگ بود فکر کنم همشون جنبه تبلیغاتی دارن و کار فتوشاپ و ایناست.یه عکس پیدا می کنن ماتش می کنن بعد می ذارنش کنار عکس اصلی.
پنل جی10 مسلما از بی690 بهتره ولی این طوری ها هم نیست که هرکی بی690 داره بره فوری عوضش کنه با جی10. هر کدوم یه سری ایراد دارن که خریدار باید تصمیم بگیره که از ایراد های کدوم می تونه چشم پوشی کنه؟
مقایسه این 2 پنل فقط و فقط وقتی صورت می گیره که 2 پنل هم رو با سایز یکسان (که متاسفانه بی690 42 اینچ نداره) ، تنظیمات یکسان و از همه مهمتر با سورس یکسان کنار هم ببینیم. برای همین من یه پیشنهاد دارم :
کسایی که جی10 دارن و کسایی که بی690 40 اینچ دارن (چون به 42 نزدیکتره) بیان اینجا اعلام کنن تا از یه فیلم مثل هم ، سر یه دقیقه و ثانیه ای با فاصله های برابر از پنل و با دوربین های مثل هم (مثلا n95 یا n82 که عامیانه ترن) و با تنظیمات برابر پنل ها عکس بگیرن. این می تونه خیلی چیزا رو مشخص کنه. چون دیدن این 2 تا کنار هم توی هر مغازه ای ممکن نیست.
پس کسایی که حاضرن اعلام کنن........