دوستان غیر از گذاشتن تست سرعت سرویس مخابرات کار دیگه ای ندارن؟؟؟؟!!!
بابا نه یه بار نه دو بار!!!
شورشو در آوردن
Printable View
دوستان غیر از گذاشتن تست سرعت سرویس مخابرات کار دیگه ای ندارن؟؟؟؟!!!
بابا نه یه بار نه دو بار!!!
شورشو در آوردن
خیلی مطلبتون مفید بود.ممنون.
شما هم به جز اعتراض کار دیگه ای نداری؟
شما نه آدمین هستی و نه همکار.ما اینجا هرکاری که در حیطه موضوع تاپیک باشه انجام میدیم و اعتراض شما هم وارد نیست.
همین تست ها از صد کلمه گویا تره.
اگه شما نمی تونید از این تاپیک استفاده کنید،بهتره برید یه جای دیگه که اعضاش شورشو در نیاوردن!
عزیزم شما همین دو صفحه آخرو نگاه کن ببین چند تا تست از سرعت اینترنت مخابرات بچه ها گذاشتن. این افراد هم یکیش شما و دو سه نفر دیگه هستین.
با دو سه تاش نتیجه گیری مشخص میشه. نه اینکه همش بیای تست بزاری.
هر کی بیاد بگه اوضاع چطوره خیلی بهتره.
خودتو ببین فقط چند تا تست گذاشتی؟ آیا همش لازم بوده؟؟؟؟
باشه.من دیگه خیلی کم تست میذارم:)
به نظر من هم تست گذاشتن از هر کار دیگه ای بهتر هست و اطلاعات لازم هم تو تست ها هست این تاپیک، تاپیک اطلاع رسانیه نمیدونم شما چه مشکلی با تست سرعت داری!در ضمن اگه این تست ها هم نباشه تاپیک میره قاطی باقالیانقل قول:
256 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترجیح میدم انرژی خودم رو برای بحث تلف نکنم.تست گذاشتن در اینجا فقط برای من زحمت داره.من فقط به خاطر همشهری های خودمون این کار رو انجام میدم.این آقا هم که این حرفها رو میزنه،اولین کسی نیست که میگه.خیلی ها با من از طریق پیغام خصوصی بحث می کردند.به هر حال اون موقع تابستون بود و من هم وقت داشتم و هم حوصله و هدفم اطلاع رسانی.وقتی خواننده چنین برخورد تندی داره،امثال من ترجیح میدن که نه به خودشون زحمت کارای اینطوری رو بدن و نه زحمت بحث های بی نتیجه و بی منطق رو بدن.
اینم مخابرات همدان تویه ساعت خلوت
واقعا گند زدن ولی من چاره ای ندارم جز این چون به پیش شماره من سرویس نمیدن خصوصیا
فقط جهان نما وایمکس داره میده 256 با 5 گیگ ترافیک 2 تا 8 صبح رایگان و جمعه ها هم رایگان 20/000 تومان
نمیدونم اینو بگیرم بهتره؟؟؟ یا همین مخابرات زغالی رو ادامه بدم؟؟؟؟
شما که معلوم الحال تشريف دارینقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
بی سيم هم دردسر های خودش رو داره تو همين فوروم بگردين جوابتون هستنقل قول:
تا اونجا که ميشه سيم داشته باشه بهتر هست