من تا همین دیروز بازی میکردم، فعلا برای چند ماهی دیگه بازی نمیکنم . بدجوری اوردوز کردم در حد دیوونگی
Printable View
من تا همین دیروز بازی میکردم، فعلا برای چند ماهی دیگه بازی نمیکنم . بدجوری اوردوز کردم در حد دیوونگی
آقا من زن گرفتم و هنوزم دارم بازی میکنم
مبارک باشه:31:نقل قول:
آقا من زن گرفتم و هنوزم دارم بازی میکنم
مسعود جان مبارکه....به سلامتی انشالله ...:46:نقل قول:
عشق چه کارها که نمیکنه...اقا فقط از اول بگو که گیمری به هر حال ممکنه LaNoier نتونی بازی کنی. :27:
مبارکه مبارکه.
اين طوري منو معتاد كردند كه اگه كامپيوتر تو دسترس نباشه پدر موبايلو در ميارم ، اعتياد هم كه كوچيك و بزرگ حاليش نميشه
تـا زمانیـکه دسـت ها و چشـم ها کارکنـن بازی خواهم کـرد!
بـرو بـالای شصد هفتاد ... !!
چند وقت بود که بازی نمیکردم........حوصله بازی کردن نداشتم.............
اما وقتی دیدم بچه های اینجا چجوری دارن با همه مشکلاتشون هر طور شده بازی میکنن منم به شوق اومدم.............رفتم 4 5 تا بازی گرفتم................از دیروز دارم یکسره بازی میکنم:31:
ممنون:40:
تا آخر عمر
راستش من تنها آدمیم که بین دوستام بازی کامپیوتری میکنم آخه کلا اکثر دخترا علاقهای به بازیهای ویدیویی ندارن. :41:
نمیدونم چرا من اینجوری شدم!!! فکر کنم تا وقتی نوه دار شدم هم بازی کنم
.سلام
بازی های ویدئویی مسکنی برای دردها
محققان دانشگاه کارولینای جنوبی در نشست سالانه علمی انجمن درد امریکا اعلام کردند کودکان و افراد بزرگسالی که دارای دردهای مزمن و حاد هستند، با بازی کردن و غرق شدن عالم بازی های ویدئویی دردشان تسکین مییابد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از medicalnewstoday، طبق گفته محققان واقعیت مجازی در کاهش اضطراب و دردهای مزمنی که ناشی از فرآیندهای پزشکی است مؤثر بوده و در درمان دردهای مزمن مفید است.
این واقعیت مجازی اثر مغناطیسی ایجاد می کند که به درون نفوذ می کند بنابراین تأثیر تسکین دهندگی آن تنها بر اثر حواس پرتی هنگام بازی ایجاد نمی شود بلکه بر نحوه اثر واکنش های مغزی نسبت به محرک های درد هم تأثیر میگذارد.
چگونگی اثر این واقعیت مجازیهمچنان ناشناخته است ولی محققان دریافتند که این تأثیر از غرق شدن در واقعیت مجازی، تمرکز بیش از حد و استفاده از چندین حس در انجام این گونه بازی هاست.
این جنبه از واقعیت مجازی اثر مغناطیسی درونی را ایجاد میکند که شبکه بالاتری از قشرهای مغزی را که مسئول تمرکز، حواس پرتی و احساسات است را درگیر میکند.
محققان با به کار بردن این روش قادرند توانایی و تمحل کودکان را نسبت به درد بالاتر ببرند. و این در حالی است که در افراد بزرگسال بیشتر در زمینه کاهش دردهای مزمن و حاد مورد استفادده قرار میگیرد
کد:http://www.1pars.com/akhbar/salamat/pezeshk/2618-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7.html