بلهنقل قول:
حجم دانلود به ماه بعد منتقل نمیشه و صفر میشه
Printable View
بلهنقل قول:
حجم دانلود به ماه بعد منتقل نمیشه و صفر میشه
اشتراکشون معمولا ساعتی نیست ماهیانست . من زمانی که دنبال این اشتراک بودم چند تا سایت ارایه دهنده اشتراک آنلاین ( ماه واره ای ) پیدا کردم که مناسب ترین شون رو اینجا می ذارم هر چند نمی دونم خلاف قوانین سایته یا نه ( البته چون من هنوز نی نی ام و پست هام چک میشه پس اگه موردی داشته باشه خود مسئولین سایت ویرایش می کنند )
آدرس دو تا از معروفترین هاو بهترین هاشو براتون می ذارم و سه نمونه قیمت و سرویس تیم انزل ست رو هم بعدش براتون می نویسم
توصیه من بهتون اینه که اگه تو کار دانلود بالا هستین ( مثل من ) کلی لینک جمع کنید بعدش یه اشتراک یه ماهه بگیرید و ...
در ضمن هر چند که بیشترشون ماهانست ولی اشتراک ساعتی هم می تونید توشون پیدا کنید یه سری به انزل ست بزنید نمونه های خوبی داره .
راستی من درست لینک وارد کردن رو یاد نگرفتم اگه ممکنه راهنماییم کنید
باسلام
کسی میدونه واسه هفته ایی 10 ساعت استفاده Skype چقدر ترافیک نیازه؟
منم از ديروز مودم گاهي کانکت مي شه گاهي نمي شه ... در حالي که کانکت هستم نه سند دارم نه رسيو! کانکت نيستم زنگ مي زنم پشتيباني مي گه کانکتي!!!نقل قول:
يکي مي گه دارن اينترننتو مي دزدن! يکي مي گه کانفيگ پريده!! يکي مي گه از مخابراته ...الانم يا دايال آپ اومدم...
بنا بر قولم یه بخشی از لیست قیمتای انزل ست رو اینجا می ذارم . قبلش دو تا نکته : گفته بودم که سه تا جدول می زارم ولی دیدم کار میبره و وقت ندارم پس شما اون یکی رو ببخشید و دیگر این که اینجا برای آ دی اس ال اهوازه اینم آخرین پستیه که خارج میزنم . ( خودم به خودم اخطار دادم )
سرویس های ماهیانه نامحدود
نوع : flat1 و 2 و 3
حجم گارانتی : 800mb
حداقل سرعت : 568kbps
حداکثر سرعت : 2mbps
زمان flat1 یک ماهه flat2 سه ماهه و flat3 شش ماهه
قمیت flat1 به قیمت ۵۵۰۰۰flat2 145000 و flat3 290000
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>
سرویس های ماهیانه ساعتی
نوع : روزانه
حجم دانلود : نامحدود
حداقل سرعت : 256kbps
حداکثر سرعت : 512kbps
زمان و قیمت :
روزی 2 ساعت به مدت 1ماه۱۸۰۰۰
روزی 3 ساعت به مدت 1ماه۲۰۰۰۰
روزی 4 ساعت به مدت 1ماه۲۲۰۰۰
تمام قیمت ها به تومان است
جدول درست کردن رو بلد نیستم وگرنه توی جدول میاوردم راحت تر شه خوندش سعی خودمو کردم مطلب روشن باشه:31:
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>
توجه کنید که سرویس های این شرکت و شرکت دیگری که لینکهاشون رو گذاشتم بدون امتحان کردن اونا و تنها برای آگاهی دوستان اینجا گذاشتمشون تنها یکی از دوستانم ادعا کرده که این سرویس ها رو گرفته و ازشون راضی بود اونم مربوطه به دو سال پیش . پس خواهشا خودتون پیش از خرید تحقیق بیشتری کنید :11:.
به خبر خوش من دیگه نی نی نیستم رفتم پیش دبستانی
پست هام مستقیم شده
هورا
مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه:41:نقل قول:
خب راه حلش چيه؟ پشتيباني که هيچي بارش نيست؟
هیچی:13:مودمت رو یه خاموش روشن کن اکثر مواقع درست میشه:20:نقل قول:
سلام بچه ها تو این مدت انگار ما نبودیم تاپیک حسابی متحول شده. بگذریم ما که هنوز چشم انتظار اینترنت شاتلیم
میگم دوست من fashion_boy
تو بیشتر پستات از این روشی که گفتی استفاده می کنی. یعنی اگه اینکارو نکنی مشکلت حل نمیشه؟:27:نقل قول:
مودمت رو یه خاموش روشن کن اکثر مواقع درست میشه
یه چیز دیگه من برا رفاتک سیستمو تنظیم می کردم سر ساعت کانکت شه و دانلود کنه بعدش سیستم خاموش بشه مثلا سر ساعت 2 کانکت و ساعت 6 شات دون
حالا با روش شما باید کلان قید خوابیدنو تو شب بزنیم که!