قبلا هم گفتن... به علت بیماری مادرشون باید تو ایران بمونننقل قول:
اینجا ایرانه عزیز
پاشو برو همون کشوری که بودی
برگشتی چه کار کنی؟؟
Printable View
قبلا هم گفتن... به علت بیماری مادرشون باید تو ایران بمونننقل قول:
اینجا ایرانه عزیز
پاشو برو همون کشوری که بودی
برگشتی چه کار کنی؟؟
متوجه شدم
امیدوارم زودتر خوب بشن
یه سوال دارم
مگه کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنن پشت کنکوری نیستن؟؟
پس چرا هیچکدومتون برای امتحان نهایی تو تاپیک مربوطه نبودید؟؟؟
یعنی شماها دوساله هستید؟؟؟منظورم اینه که سال 87-88 سوم نبودید؟؟
من که امسال کنکورم رو دادم رفت
برای اینکه اگه کسی سوالی داشت و از همه مهمتر به دلیل بی کاری اینجا هستیم تا خدمتی هم کرده باشیم
سلامنقل قول:
ببینید من نمی فهمم که شناسنامه تون چجوری باطل شده؟:18: اگر شما شناسنامه ایرانی داشتید این تابعیت ایرانی شما رو می رسونه و این امر لغو شدنی نیست به هیچ وجه(البته در موارد بسیار بسیار محدودی این اتفاق می افته ولی نه با این راحتی و کشکی بلکه بعد از گذراندن مراحل متعدد و با رای دادگاه و شخص هم باید مرتکب یک گناه بسیار بزرگ مثل خیانت به کشور و ... شده باشه ) اصلا به این راحتی نیست.درسته اینجا خیلی خر تو خره ولی نه دیگه تا این حد:20:
داشتن شناسنامه فرانسوی هم هیچ اثر مثبت یا منفی روی تابعیت ایرانی شما نداره.یک ایرانی اگر تابعیت کشورهای دیگه رو هم بپذیره باز هم از نظر قوانین ایران یک ایرانی به حساب می آد.
در مورد نظام وظیفه هم بذارید یه توصیه بهتون بکنم چون خودم خیلی کارم تو این حوزه های نظام وظیفه گیر کرده.
با عرض معذرت بیشعور ترین و نفهم ترین آدمایی که تو عمرم دیدم تو این جا ها کار می کردند. با زبان خوش حریفشون نمیشی به نظرم بهتره تنها نری و اگه تو دوست و آشنا یه آدم سر و زبون دار داری بایستی با اون بری تا بلکه بتونه بفهمه اوضاع کارت چجوریه؟ اگه بتونید دم یکی رم اونجا ببینید تا حداقل بهتون راه و چاه رو نشون بده خیلی خوبه چون به احتمال زیاد بندی و تبصره ای برای شما هست ولی بایستی یه نفر دنبال کارتون باشه. اینه که حتما توصیه می کنم با یه آدم وارد برید و تنها نرید چون فکر نکنم به هیچ جا برسید.
به قول دوستمون اینجا ایرانه و مثل اکثر کشورهای خاورمیانه و جهان سوم برای زندگی توش بایستی یه مهارت های خاصی رو داشته باشی که با تجربه به دست میاد.
نگران نباش به نظر من اگه بتونی با یه بزرگتر بری دنبال کارهات و یه سری روشهای ویژه می تونی کارت رو روبه راه کنی ولی هر کاری میکنی با دفت انجام بده.
نقل قول:
سلام
آزمون تابستان از 2 مرداد شروع میشه تا 10 مهر
آزمون اصلی از 24 مهر تا 28 خرداد
موفق باشین
من یکی که نفهمیدم چی شد ...:18::18:نقل قول:
منم اینو زیاد شنیدم . اگه میشه دلیل بیارید.نقل قول:
مشهورترینشون مزاریه که خیلیا رو دیدم میرفتن هزینشم زیاده!!!(نمیدونم حدودشو)نقل قول:
.ولی به نظر من مشاور اصلا به درد نمیخوره.وقتتو تلف میکنه و پولت.
جدی نفهمیدی؟ بقیه فهمیدن؟نقل قول: