6770 قوی تره در حدود 15 تا 20 درصد ...
بچه کسی میدونه کارت 6650 با کدوم یکی از گرافیک های جی فورس قابل مقایسه است ؟ مثل از gt 550 قوی تره ؟
Printable View
6770 قوی تره در حدود 15 تا 20 درصد ...
بچه کسی میدونه کارت 6650 با کدوم یکی از گرافیک های جی فورس قابل مقایسه است ؟ مثل از gt 550 قوی تره ؟
من کارم Cad هست . مثلا Solidworks و Catia با این حساب دو تا لپ تاپ در نظر دارم یکی hp 4520s با گرافیک 6730 و یکی دیگه acer 5742g با geforce 540m میدونم که دومی گرافیکش خیلی قویتره ولی چون بدنه اولی فلزیه و سبکتره و شنیدم ایسره داغ میکنه موندم. اگه 6370 کارمو راه بندازه اچ پی رو میخوام . نظرتون چیه؟
تا اونجایی که یادمه از 550 ضعیف تر بود......نقل قول:
با سلام
ATI hd 6470 بهتره یا ATI HD 5730
آخه جناب گرافیک چه ربطی داره ... شما دنبال سی پی یو باش ... گرافیک روی این نرم افزار هایی که گفتی شاید 20 درصد تاثیر داشته باشه یعنی یه گرافیک 310 جی تی یا سری 4000 amd هم کافی باشه ... شما اول دنبال رم باش اونم فقط در جد 4 گیگ چون بیشتر اصلا تاثیری نداره مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی و بخوای 10 تا نرم افزار خفن هم زمان باز کنی ... و سی پی یو که برای رندر و حرکت توی نرم افزارهای سه یعدی خیلی موثر .. در کل بی خیال کارت گرافیک شو چون کارت گرافیک فقط و فقط برای گیم هستش ... :10: در ضمن منم رشتم معمارینقل قول:
5730 خیلی بهتره و اصلآ قابل مقایسه نیستند.نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ HP Pavilion DV6-6000 بگیرم.این لپتاپ دارای پردازنده ی گرافیکی AMD Radeon HD 6650 1GB DDR3 هست.به نظر شما عملکرد این پردازنده تو بازی های مختلف چجوریه؟یه سوال دیگه هم داشتم:همونطور که می دونین این لپتاپ دارای CPU چهار هسته ای با سرعت 1.8 گیگاهرتز هست.اما تو بعضی سایت ها خوندم که سرعت پایین این پردازنده تو کار هایی مثل بازی که از یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه چندان رضایت بخش نیست.سوال من اینه که CPU چقدر میتونه در کاهش عملکرد کارت گرافیک سهیم باشه و باعث کاهش کیفیت بازی ها بشه و به نظر شما CPU این لپتاپ برای بازی کردن ضعیفه؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
نقل قول:
amd ? بعد radon ? مگه amd گرافیک می زنه ؟ منظورتون ati radeon نیست ؟
آقایون Vga باز یه سوال
چرا ati مثل بچه ادم شماره بندی نمیکنه
مثلا 6470 من فکر میکردم از 5730 قویتره
خب مرض داره اسمشونو جابه جا نمیکنه که مشخص بشه ؟D: