من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.:13:چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...:20::20:
Printable View
من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.:13:چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...:20::20:
به نظر من قسمتای پیریه بیژن از همه ی قسمتای دیگش بهتره. قبلیا رو خیلی کش میدادن ولی الان همه چی داره سریع میگذره.
از اطلاع رسانیت ممنون!:31: راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...:20:نقل قول:
ضمنا عزیز، این خبرارو تو اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میذاشتی، بد نبود!:20:
یاعلی:11:
عکساتو آپلود کن، بعد از طریق این دکمه = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی آدرس عکس اپلود شدت رو داخلش وارد کنی.:20:نقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.
یعنی کلا خیالیه ؟
یا داستانشو یه ذره تحریف کردن ؟
وایییی! متوجه شدین؟
اون بازیگر اصفهانیه همون بازیگر نقش مجید تو سریال قصه های مجید بود!!:20:چقدر بزرگ شده بود...
جلوه های ویزه این قسمت هم ترکونده بود...
جدا!؟!:18: همون مهدی باقربیگی رو میگی؟؟؟!:18: آره... الان که فکر میکنم میبینم راس میگی!:20:نقل قول:
قبلا هم سریال بازی کرده بود غیر از ایننقل قول:
افسوس که نتونستم قسمت های قبلی رو ببینم ...
این اواخر فوق العاده شده فیلم ...
دیشب فوق العاده بود.همه چیز عالی بود.:20:
جلوه های ویژه شاهکار بود.فضای جنگ رو خیلی خوب تصویر کرده بود .:8::8:
انگار یه جنگ واقعیه...:11:دستش در نکنه.:11:
این اصفهانیه هم خیلی با حال بود.البته مثل اینکه من اشتباه کردم.همون سیدی پسر دژگیر نیست.شرمنده...:41:
داستان بیژن وخانواده ش اصلا وجود نداشته .کارگردان این داستان رو در دل تاریخ قرا ر داده تا سریال جذاب تر باشه.
:18::18:
راستی اون شخصیت شعبان که با حسینی قشنگه بود واقعیه.در واقع چیزی تحریف نشده .یک داستان خیالی =چند شخصیت واقعی که با هم ترکیب شده.
مثلا ماجرای چهار تا خلبانی که با متفقین می جنگن واقعی بوده و همشون کشته میشن.اما در داستان میبینیم که بیژن زنده می مونه و این تخیلی هست.:5: