آقا شرمنده من ندیدم این تاپیکو......راستش اگه میشه بگید از ویوتی اسمارت چی میخواید شاید بهتر بشه کمکتون کرد......مثلا ویوتی اسمارت برای عکاسی حرفه ای نیست و....
آقا شرمنده من ندیدم این تاپیکو......راستش اگه میشه بگید از ویوتی اسمارت چی میخواید شاید بهتر بشه کمکتون کرد......مثلا ویوتی اسمارت برای عکاسی حرفه ای نیست و....
اگه با مني بايد بگم فيلمبرداري, قيافه, كلاس, تاچ, نگه داري شارز, ساپورت كامل جاوا و كمي هم عكسبرداري معمولي. كارمو راه ميندازه ديگه؟. البته sms هم زياد ميدم:31:نقل قول:
خوب ديگه ماهم ويوتي دار شديم. سوالي ني؟ البته ببخشيدا من اين روزا سرم شلوغه كم ميام اينجا
بله با شمام! :دینقل قول:
اگه با مني بايد بگم فيلمبرداري, قيافه, كلاس, تاچ, نگه داري شارز, ساپورت كامل جاوا و كمي هم عكسبرداري معمولي. كارمو راه ميندازه ديگه؟. البته sms هم زياد ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلمبرداریش که خوبه فقط مشکلش اینه که 3GP هستش که باعث میشه حجم فیلم بره بالا ولی کیفیتش خوبه...
از لحاظ قیافه، کلاس و تاچ خیالت راحت.....عالیه...:دی
باتری هم با استفاده معمولی تا 3 روز نگه میداره (من تا 5 روز هم ازش کار کشیدم! :27:).
جاوا ساپورت میکنه ولی دقیق نمی دونم محدودیت داره یا نه....
عکسبرداری معمولی که کارتو راه میندازه.....
SMS هم خوب کیبورد کامل داره که با تاچ بسیار حساسش بهتر میشه....:دی
پی نوشت: راستی دارم یه ریویو مینویسم.....البته یکم طول میکشه چون میخوام با عکس همراهش کنم....
حالا كه شماهم تاييدش كردي به انتخابم مطمئن شدم. :27: منتظر رويوت هستم:10:نقل قول:
من توي اين فروم خوندم يكي از دوستان يه جايي ديده كه ميشه اپديت فريمور يكي از گوشيهاي ويندوز الجي رو در اين گوشي استفاده كرد تا اين گوشي هم ويندوزي بشه:31:. كسي خبر درستي نداره دراين مورد؟
این خبر رو خودم دادم....:دی بعید می دونم درست باشه! :دی بالاخره تو سایتهای اجنبی یه چیز هایی نوشتن.....
اوكي. اخه چند وقت پيش خونده بودم حال نداشتم دوباره پيداش كنم تا موطه شم:31:. ولي فك نكنم خيلي هم بعيد باشه ها اخه اسمشم اسمارته. اصلا شايد يه بار ديدي فريمور جديدش سيستم بادا بود:31:. الجي رو چه ديدي:5:نقل قول:
فك كنم به مشكل خوردم. روز اول كه ويوتي رو گرفتم فك كنم پايين صحنش نوشته بود s cllas user interface ولي الان ننوشته. چجوري برشگردونم؟ كمككككككك؟:41::41::41::41::41:
فك كنم به مشكل خوردم. روز اول كه ويوتي رو گرفتم فك كنم پايين صحنش نوشته بود s cllas user interface ولي الان ننوشته. چجوري برشگردونم؟ كمككككككك؟:41::41::41::41::41: