سلام...
مشکل هاردم چیه؟
من از دوتا هارد استفاده میکنم این هارد دوم هست...
Samsung 1tb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام...
مشکل هاردم چیه؟
من از دوتا هارد استفاده میکنم این هارد دوم هست...
Samsung 1tb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی میدونه این spin retry count چرا یهو اینجوری کم شده مقدارش؟؟؟
تا 20 و خورده ای ساعته کار کرده
اخرین دفعه که زدم 100 در صد بود اما الان 42 درصده مقدار سلامتیش!!!!!
silicon power 1TB usb3
مدل A80[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام .نقل قول:
status كه هنوز ok هست . البته پيشنهاد ميدم از قسمت health برنامه hd tune هم بررسي كنيد .
ممنوننقل قول:
اینم بگم که این بار قبل که وصل کردم چند بار صدای بدی ازش اومد که جداش کردم و دوباره که وصل کردم بی صدا شد
به نظرتون اگه مشکل سازه ؟؟؟
اگه امکان خرابیش زیاده با گارانتیش تماس بگیرم
یه وقت نپره اطلاعات
عکس از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:گرچه قسمت health این برنامه ، نکته و مسئله خاصی رو نشون نمیده ولی وجود صدای غیر عادی نشانه خوبی به نظر نمیرسه و عقل سلیم حکم میکنه که از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید . بد نیست پس از بکاپ گرفتن از اطلاعات مهم از همان قسمت error scan هارد رو چک کنید (تیک quick رو بردارید) .نقل قول:
نکته ی خاصی رو نشون نمیده یعنی سلامت کامل هم نداره؟؟؟؟نقل قول:
صدا همیشه نیس
یه وقتایی هستش
منظورم این هست که تمامی status ها فعلاً ok هست .نقل قول:
سلام
من یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی My passport دارم،که زمانی که داشت اطلاعات روش کپی می شد کامپیوتر هنگ کرد و خاموش شد و از آن زمان به بعد سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی آمد پایین.اطلاعاتی که خواسته بودید از برنامه HD tune را براتون اپلود می کنم.در ضمن Test برنامه Hd tune را بار اول ناقص انجام داد.ایا با این شرایط بدون این که اطلاعات هارد پاک بشن، می شود ایراد هارد را بر طرف کرد،لطفا راهنمایی ام کنید که چه کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]