خیلی بازیش خدا می شه
چند تا دمو ازش دیدم که تو دمو های E3 گیم پلی بازیشم نششون می داد تنوع مرحله ها و سلاح ها زیاد شده
فکرشو بکنید رفیق فابریکتون داوینچیه
چی لئوناردو داوینچی
با اختراعاتش بهمون حال می ده مثلا با یکیشون می تونیم پرواز کنیم
Printable View
خیلی بازیش خدا می شه
چند تا دمو ازش دیدم که تو دمو های E3 گیم پلی بازیشم نششون می داد تنوع مرحله ها و سلاح ها زیاد شده
فکرشو بکنید رفیق فابریکتون داوینچیه
چی لئوناردو داوینچی
با اختراعاتش بهمون حال می ده مثلا با یکیشون می تونیم پرواز کنیم
با توجه به اینکه ما در بازی اسلحه ی گرم داریم که البته کاربردش خیلی کمه منطقی تر اینه که دشمنان ما در بازی هم اسلحه داشته باشن!
اگه این طور نباشه که یه مقداری بازی از واقعیت دور میشه! و اگه این طوری باشه یه مقداری ممکنه از حالت مخفی کاری و جذابیت بازی کم کنه!
نظر شما چیه؟؟؟
چندین صفحه قبل عکس یه تفنگ گذاشتم که مربوط به قرن 17 هست، احتمالاً از این تفنگ ها تو بازی هست.
تفنگ ؟
آخه مگه میشه ؟
یه تپانچه به درد نخوره تقریبا...
چاقو ها خیلی کاربردشون بیشتر بود. این صداش زیاده و دشمنا ممکنه مشکوک بشن.
من فکر میکنم خودش هیچ سلاحی غیر از دو تا تیغیه و تپانچه نداره !
تو گیم پلی که سلاح های بقیه رو میگرفت.
درسته که تفنگ مچی هم در بازی وجود داره و در تریلر بازی هم به چشم میاد ولی مطمئنا مقدار گلوله هایی که شما در اختیار دارین (در تریلر بازی کروی شکل دیده میشه) عین قضیه محدود بودن چاقو های پرتاب کردنی باید باشه. (فکر نمی کنم عین قضیه تیر کمون در فیلم بازی قبل باشه که در خود بازی وجود نداشت)نقل قول:
به نظر من که این تفنگ بازی رو جذاب می کنه پرت کردن چاقو همچین چنگی به دل نمی زد
والا چی بگمنقل قول:
به نظرمن جالبمیشه اگه محدودیت تفنگ کم بشه ولی مساله اینه
اگه ما حتی یه اسلحه ی محدود هم داشته باشیم عاقلانه تر اینه که دشمنان ما هم داشته باشند و این اصلا برای بازی ac قابل قبول نیست!البته از نظر من.دلیلشم اینه که از حالت مخفی کاری بازی بهشدت کم میکنه
و اگه دشمنان ما اسلحه ای نداشته باشند پس ما باید نتیجه بگیریم که کارکتر اصلی ما در بازی زودتر از هرکس دیگری سلاح داشته (هرچند که کاربردش کم بوده)و این یه مقداری به دور از واقعیته
امیدوارم یه فکر اساسی بکنن سازنده های بازی
بله دقیقا عکسی رو که گذاشته بودید یادمهنقل قول:
چندین صفحه قبل عکس یه تفنگ گذاشتم که مربوط به قرن 17 هست، احتمالاً از این تفنگ ها تو بازی هست
اگه اسلحه باشه باید ac رو با اون سبک دوست داشتنیش تا حدودی فراموش کنیم
:10:
به نظر من سازنده ها کاملا به این مسئله آگاه هستن.شاید واسش خفه کن بذارن.:31: کلا از شوخی گذشته به نظرم فقط ما اسلحه داریم.اونم حتما چنتا تیر داره.زیاد کارا نیست.چون تفنگ قرن 17 که نمیشه زیاد تیر توش گذاشت.:40:
در هر صورت از دید دیگه هم نگاه کنید می بینید در قرن 17 خوب کاملاً اسحله و تفنگ وجود داشته و باب بوده و نبودش مسخره و غیر واقعی میشه.