اشکان جان بینهایت از لطفت و اینکه وقت گذاشتی جواب دادی ممنونم. :33:
من یک هفتس دارم هرکارمیکنم این مشکل حروف انگلیسی برطرف نمیشد که نمیشد و جایی از ویندوز و نرم افزاری نبود که دستکاری نکرده باشم . تنهاجایی که فکرم نمیرسید Standards and Formats بود که بخاطر اینکه ساعت و علائم رو فارسی دوست ندارم ببینم همیشه روحالت default و انگلیسی میزاشتم باشه و تغییرش نمیدادم . . وقتی شما یکی از علتهای مشکلمو به این مسئله مرتبط دونستی به شک افتادم و با تغییرش به فارسی مشکلم حل شد :26:
اشکان جان حالاکه انقد گلی بگو ببینم این زیرنویس sub چرا با تغییررنگ مشکل داره تو HD Multimedia Player ؟؟؟
روحالت استاندارد که سفیده مشکلی نداره ولی وقتی برای راحتی چشم به رنگ زرد تغییرش میدم تو دستگاه رنگش بهم میریزه و آبیه بیحال میشه . اینم پادزهر داره یا باید باهمین سفید بسازم ؟
اشکان جان چون باحوصله جواب میدی یه سوال تو یه موضوع دیگه ازت دارم مربوط به هارد اکسترنال:
به نظر شما کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی ؟؟؟
منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ من دچندروزه دستگاه patriot Box Office گرفتم که واقعآ راضیم ازش - یک فلش 16Gig patriot هم دارم که روش ویدئو Full HD میریزم و بدون کوچکترین مشکلی پخش میکنه .
حالا با این وصف که من فقط میخوام تو خونه هارد اکسترنال رو به HD MEDIA PLAYER وصل کنمو ببینم،صلاح میدونین پاسپورتی بگیرم یا دسکتاب؟ میخوام این هارد اکسترنال با HD PLAYER هماهنگ باشه .
اینطور که شنیدم سرعت مدل با آداپتور باید بیشتر باشه ؟!یعنی همه مدلهای باآداپتور سرعتشون 7200 و اون پاسپورتی ها همه 5400 هستش ؟؟ سرعت این 2نوع هارد از طریق USB نسبت به فلش مموری بیشتره یا کمتر ؟؟؟
سپسگذارم ازت اشکان جان :11: