سلام،دوستان من یه مدت که با مشاوره یه دکتر خوب بهتر شدم.منم مثل شماها بودم،تمام علامتهام همین چیزایی بود که گفتید،آنقدر شکمم صدا می کرد که ازینکه توی جمعای عمومی برم بیزار شده بودم،منم از سال کنکورم به این وضع افتادم،تا الان هم که 6،7 سال میگذره تمام قرصای مربوط به معده و روده رو خوردم،آندوسکوپی هم کردم،ولی اصلا بهتر نشدم،تا اینکه یه دکتر مجرب بهم گفت تا رژیم غذایی نگیری یعنی غذا خوردنت رو درست نکنی حالا هر چقدر هم دارو بخوری خوب نمیشی ،الان هم با یه کم رعایت کردن و در کنارش دارو خوردن کلی بهتر شدم.
اول از همه که من معدم و اثنی عشرم عفونت داشت به مدت 2 ماه اموکسی سیلین خوردم و چند نوبت هم آمپول جیتومایسین زدم،قرص لانزوپرازول،پانکراتین ،بیسموت و رانیتیدین هم طبق دستور می خوردم،شبی یه قرص آرامبخش هم برای اعصاب رودم هم می خورم که خیلی مفیده.اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمیخورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.