من همچنان چشم به راه دوستان هستم تا راه بیفتن و بتونیم یک گروه بزرگ ایرانی با پیشوند persia توی سرورها داشته باشیم
من همچنان چشم به راه دوستان هستم تا راه بیفتن و بتونیم یک گروه بزرگ ایرانی با پیشوند persia توی سرورها داشته باشیم
چشم.........تا من بازی رو دان کنم............باز باید پچ رو دان کنم.........فکر کنم یک هفته ای طول بکشه..........شایدم رفتم خود بازی رو از مغازه گرفتم......اگه پچ 1.5 رو هم داشت ازش میگیرم:11:
منم صد در صد هستم!
دانلودها طول میکشه فقط.. اما صد در صد هستم..
دوستان عجله ای نیست. برنامه رو دانلود کنید و البته یک تمرین حسابی به صورت تک نفره داشته باشید تا یه موقع خدای نکرده توی بازی آنلاین و با این پینیگی که ما با سرعت اینترنت توی ایران داریم از بازی دل زده نشید.
اگر هم در روند نصب و بازی مشکلی داشتید همین جا اعلام کنید یا با آی دی یاهوی من در تماس باشید
سلام بچه ها
پچ 1.41 رو دانلود کردم
الانم دارم پچ 1.5 رو دان می کنم (حدود 33 درصد رفته)
بچه ها باید خود بازی رو هم دانلود کنم دیگه!
بازی رو قبلا داشتم و لن تو گیم نت بازی می کردم ولی الان گمش کردم و باید دانلودش کنم :41:
به نظر شما همونی که میهن دانلود گذاشته و 20 پارت 100 مگی هست رو دانلود کنم یا از تورنت بگیرم .؟ منظورم اینکه که این دوتا باهم فرقی ندارن و هر کدومو که دانلود کنم از نظر ورژن و کرک و اورجینال بودن و غیره با هم فرقی نداره که ؟؟؟؟
یه سوال دیگ اینکه من یه مشکل کوچولو به نام پینگ بالا دارم :13: من شنیدم با پینگ بین 500 تا 700 هم این بازی رو می شه کرد درسته؟؟؟؟
راستی بچه ها پایه بده بستون هستید؟؟؟ مثلا من دوتا پچ ها رو که کامل کردم (1.41 و 1.5) می ریزم رو دیویدی و هر کدوم از دوستان که خواستند و بازی رو داشتند باهم دردو بدل کنیم (پستی) من پچ رو می دم و طرف مقابل بازی رو !!!
هر کی پایه هست پیام خصوصی بده.
والا من که دارم به گفته دوستمون همون لینکای میهن دانلود رو دانلود میکنم! امیدوارم مشکلی نداشته باشه برای کرک و اینا..نقل قول:
به شما پیغام خصوصی زدم.. :31:نقل قول:
راستی بچه هایی که قبلا بازی کردن بگن که حد اکثر پینگ واسه یه بازی رون چند باس باشه :41:
تاکید:11::27:نقل قول:
من چندین سال این بازیو افلاین بازی میکردم تا adsl گرفتم و مدتی آنلاین تنها بودم و بعد با دوستان آشنا شدم و با هم آنلاین بازی میکنیمشما واسه تست پینک این ip سرور که گزاشتمو تست پینک کنید ببنید چقدره!کلا تا 460 راه داره شاید سرورهای دیگه بیشترم راه داشه باشن(کلا این بازی سرور زیاد داره ولی تعداد کمیش کر شده و واسه ما جواب میده)نقل قول:
این متن پایین رو تو run وارد کنید:
ping 212.26.144.9
و اینم سرور دیگه:
ping 194.50.9.157
دوستان هرچه سریعتر به ما ملحق بشید من همه تون رو سوار بالگرد میکنم و میبرمتون آسمون بعد با یک عملیات انتحاری همتون رو به لقاا.. میرسونم ولی خودم زودتر با چتر میپرم بیرون:27: