دوستان من تازه بازیو گرفتم.از گرافیکش دیدم خیلی تعریف میشه.ولی تو بازی گرافیک خیلی پایین بود.تو تنظیمات هم گشتم . چیزی پیدا نکردم.میشه کمکم کنید چجوری گرافیک رو زیاد کنم.؟باتشکر.
Printable View
دوستان من تازه بازیو گرفتم.از گرافیکش دیدم خیلی تعریف میشه.ولی تو بازی گرافیک خیلی پایین بود.تو تنظیمات هم گشتم . چیزی پیدا نکردم.میشه کمکم کنید چجوری گرافیک رو زیاد کنم.؟باتشکر.
نه.نقل قول:
گرافیکش تعریفی نیست.
در حد معمولی.
ولی گیم پلی محشری داره.
بازی کن و حالشو ببر.
تنظیمات گرافیک فقط توی همون ستینگ بازی هست.
جای دیگه ای اضافه نداره.
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این شمشیر warcraft باشه که من زیاد باهاش اشنایی ندارم.شما زیاد خودتو زحمت نده از این اشاره ها به بازی ها یا چیزای دیگه فراوونه مثلا تو همین بازی مرحله اول یک دریچه ی مربعی رو زمین بود که یک پنجره ی کوچیک روش بود و ازش نور بیرون میزد...(اشاره به سریال lost_مترجم :دی)که فکر کنم تو همین تاپیکم مطرح شد.نقل قول:
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:
گرافیک بازی از texture شاید اونقدر سنگین و تخیلی نبودنقل قول:
محتوای مخفی: 1
اما از نظر نورپردازی و effect های تصویری و صحنه های slow و خونریزی عالی کار شده بود
یکی دیگه از نکت کم نظیر بازی هم cg movie های فوق العاده قوی بازی بود که خیلی وقته تو بازی ها خبری ازش نیست
نقل قول:اگه روی 360 بازی کنین با پیدا کردن اینها achievement میگیرین .نقل قول:
احتمالا یه کیک هم تو کار خونه هست که اون یکی رو دیگه من گیر نیاوردم .
اه اه
چرا اینقدر مزخرف
چرا اینقدر ....
بابا یه بازی خواستیم بکنیم ، هفت جد و آبادم اومد جلو چشم .
خدا سازند شو لعنت کنه ( جمعیت : الهی آمین )
پدرم در اومد .
آخه این چیه که این همه درد سر داره ؟ یه بازی مثل بقیه بازی ها . پروتوتایپ ، ترمیناتور ، وانتد ، واچمن و ... همه اینا هم همین موقع اومدن ولی این همه بدبختی نداشتن .
آخر یا خودمو می کشم یا این سازنده بازیو .
نمی تونم اجراش کنم . هیچ جوره .
درایور 190 انویدیا رو نصب کردم ، ویژوال سی ، دایرکت ایکس 9 و 10 ، ویندوز عوض کردم از 1 . 2 . 3 ، اون گزینه کارت صدا رو غیر فعال کردم .
نشد که نشد .
لعنت به پدر سازندهاش .
چطور اینو اجراش کنم ، میرسه به لودینگ می پرده بیرون .
با کلی بدبختی کرکشو دانلود کردم .
بابا پدرم دراومد شما چطور بازی دارین می کننینش ؟؟؟؟؟
سیستمم اینه :
Ram : 4G
Graphics : 9600 , 1G
CPU : 3000
Windows : XP 1,2,3, - Vista 1
ترو خدا یه راه حل درست حسابی بگید .
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false
خدا خیرت بده ، میشه واضح تر بگی !!نقل قول:
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false
من برا xpرو فقط بلدم ها!تازه بايد ديال آپ داشته باشي:نقل قول:
اول رو ماي كامپيوتر راست كليك ميكني ميري تو پروپرتيز-بعد ميري روhardwareبعدdevice managreبهد تو قسمت sound,video and game controlersبعد اونجاuni modem Half-Duples Audio device رو غير فعال(disable) ميكني.
موفق باشي.:10: