اگه خونه ----- ماهواره که دارای پورت usb باشه داری .. فرمت کن یا اگه ایکس باکس داری با اون فرمت کن اگه درست نشد فلشت سوخته . !نقل قول:
Printable View
اگه خونه ----- ماهواره که دارای پورت usb باشه داری .. فرمت کن یا اگه ایکس باکس داری با اون فرمت کن اگه درست نشد فلشت سوخته . !نقل قول:
با سلام
من برای flash hp نرم افزار را download کردم ولی بازم توی این همون نرم افزار هم خطای write protect رو میده
نقل قول:
درود رفیق، مطمئن باشید نمیتوانید با ماهواره و کنسول بازی هم آن را فرمت نمایید.
فقط بفرستیدش گارانتی.
پیروز باشید.
سلام.
فلش من هم پتریوت 8 گیگ هستش.
الان با نود 32 و MALWAREBYTES هر کاری میکنم ویروسش پاک نمیشه و همین ارر PROTECTED میاد.
با AutorunRemover هم همین ارر میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت هم نمیشه.
البته فکر کنم میتونم برم توی درایوش اما توش 8 تا ویروس هست که میترسم برم توش و سیستمم ویروسی بشه.
کاریش میشه کرد؟
کسی همچین فلشی داره؟
درود رفیق.
متاسفانه تو فرومش نوشته به آدرس پشتیبانیه ما مشکلتون رو e-mail کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشید.کد:http://www.patriotmemory.com/forums/showthread.php?p=26564#post26564
سلام
من فشله 2 gb ترانسند دارم چکار کنم؟!
دوستان سلام من یه فلش 8 گیگ کینگ مکس رو دارم ولی مشکلی که برام پیش اومده اینکه وقتی وارد درایورش میشم هیچ فایلی رو نشون نمیده و حجم دیسک رو 0 مگابایت نشون میده با برنامه های سایت کینگ مکس هم امتحان کردم اما اصلا دریاوری پیدا نمیکنه و میگه:Device Path not found! یا میگه : Unknown Disk دستور فورمت هم میدم بازم میگه یه درایور وارد کنید
نوشته شده توسط ashani
سلام قابل توجه کسانی که کول دیسک silicon-power دارند و با پیغام this media is write protect مواجه شدند:
منم یه فلش 8 گیگ سیلسکون پاور داشتم مشکلشا اینجوری برطرف کردم:
1) این نرم افزار را دانلود کنید و باهاش فلش را فرمت کنید ( البته بعد از چند ثانیه پیغام میده formatting faild)
کد:
) بعد از ظاهر شدن این پیغام و تایید ان فلش را از رایانه جدا کنید و دوباره وصل کنیدکد:http://www.apacer.com/en/support/downloads/Repair_v2.9.1.1.zip2
3) حالا از طریق خود رایانه میتوانید فلش را کاملا فرمت کنید و مشکل حل خواهد شد
4) در ضمن دوستانی که مارک فلش انها غیر از silicon-power است هم امتحان کنند ( امتحانش ضرری نداره )
سلام
من سیلیکون پاور 4گیگ داشتم که مشکل رایت پروتکت داشت با خیلی از برنامه ها امتحان کردم درست نشد اما با روش شما مشکلم حل شد
اول سیستم دیگه usb را نمیشناخت اما با یه دفعه بیرون کشیدن و جا زدن usb سیتم اون را شناخت و فرمت شد
ممنون از راهنماییتون
Super Talentنقل قول:
آقا فلش من هم این مشکل رو پیدا کرده
Please Insert a disk into drive L
این سایت رفتم ، چیو دانلود کنم؟
فریمور ، درایور؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟نقل قول: