در ظبط های sony اگر نوشته باشه گیم رویش کلیک کرده و بعد هم که باید
سی دی بازی پلی استیشن رو درونش بزاری و بعد پلی کنی بازی اجرا می شود
Printable View
در ظبط های sony اگر نوشته باشه گیم رویش کلیک کرده و بعد هم که باید
سی دی بازی پلی استیشن رو درونش بزاری و بعد پلی کنی بازی اجرا می شود
جدی !؟
Ps1 یا Ps 2 ؟ یا هر دو ؟ خودت امتحان کردی ؟ ( اگه درسته همین امروز برم یکی بخرم !!! )
سلام وبلاگ شما فوق العاده بود. اما من تازه کارم و گند زدم. هر وقت رجیستری ادیتور را از منوی ران باز می کنم پیغام میده: the register editor had disable by administrator و بعد سیستم ریست میشه. من هر چی توی run مینویسم همین میشه. حتی cmd فقط هم خودم از سیستم استفاده می کنم. چرا؟ مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط ehsand1
متاسفانه این جا برای سوال شما مناسب نیست...
بهتر بود در این انجمن و یک تاپیک جدید مطرح می کردید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این مشکل احتمالا یورز شما از نوع Limited است.
برای اطلاع از این موضوع به قسمت User Accounts در کنترل پنل رفته،
روی یوزر خودتان کلیک کرده و گزینه Change my account tape را انتخاب کنید.
و اگر گزینه Limited انتخاب شده بود آن را به Computer administrator تغییر دهید.
البته شاید برای انجام این تغییرات هم دچار مشکل شوید، که در این صورت باید ابتدا از طریق یوزر administrator وارد ویندوز شده و سپس تغییرات را برای یوزر خودتان انجام دهید.
موفق باشید
با عرض سلام
شاید تکراری باشه
ولی هیچ میدونستید تو هیچ ویندوزی نمیتوان نام فالیلها و فولدرها رو
con یا aux یا nul گذاشت.
لطفا نظر بدید. ممنون میشم.
چه جالب كسي دليلشو ميدونهنقل قول:
ولی هیچ میدونستید تو هیچ ویندوزی نمیتوان نام فالیلها و فولدرها رو
con یا aux یا nul گذاشت.
مایکروسافت هم خودش نمیدونه
چه برسه به بقیه. ولی فک کنم که دستوری چیزی اجرا میشه
که نمیذاره اسمو تغییر بدین.
جالب بود خداییش یا نه... :blink:
جالب ولي تكراري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم روش زياد بحث شده يه جستجو كنين پيدا مي كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا يه سري گزاشته بودن دوستان اين كاملش هست
بازی Pinball
1- پس از اجرای بازی عبارت 1max را در بازی تایپ کنید تا توپ اضافی دریافت کنید.
2- پس از اجرای بازی عبارت gmax را در بازی تایپ کنید تا نیروی جاذبه را بالا ببرید.
3- پس از اجرای بازی عبارت rmax را در بازی تایپ کنید تا امتیاز خود را بالا ببرید.
4- پس از اجرای بازی عبارت hidden test را در بازی تایپ کنید تا حالت تست بازی را فعال کنید. پس از فعال شدن این حالت اخطاری را دریافت نمیکنید و میتوانید با استفاده از موس توپ را جابجا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- پس از اجرای بازی عبارت bmax را تایپ کنید را در بازی تایپ کنید تا بازی را با یک توپ جدید شروع کنید. پس از فعال شدن این حالت اخطاری را دریافت نمیکنید ، پس از دست دادن یک توپ ، توپ جدیدی دریافت میکنید.
با سلام مناين مخفي رو از يكي از كسايي كه تو مخابرات كار ميكنه ياد گرفتم البته خودم امتحان نكردم ولي تو خط رفيقام جواب داده
روي هر سيم كارتي شش تا خط(نميدونم چي بهش ميگن) داره سه تاش مال خود خطه از سه تاي ديگه يكيشون مربوط به پول انداختنه كه اگه روي اون رو با چسب بگيريد قبض تلفن يك سوم ميشه.
==================================
اگر كسي با سياست با تو حرف زد و تو با صداقت به او جواب دادي حماقت است و اگر كسي با صداقت با تو حرف زد و تو با سياست به او جواب دادي خيانت است