دوستان واقعيت اينه كه ما ايرانيها الان كه اينترنت پرسرعت نداريم نسل بعد هم نخواهد آمد...متاسفانه هيچ نظارتي روي isp ها نيست هركدوم به سليقه خودشون كار مي كنند...امين نت قبل از عيد تا كنون لينكهاي سايتش را غير فعال كرده مشترك نميدونه داره چه ميشه هركاري خودشون انجام بدن ...وقتي هم به مديرش ميگي چرا لينك سايت غيرفعال شده ميگه من با تهران بايد هماهنگي ميكنم ببينم كي باز ميشه درصورتيكه مركز مديريت امين نت همين شيرازه وربطي به تهران نداره !!!!!واقعا براي كشوري كه مسئولينش دم ازقانون و عدالت ميزنندجاي بسي تاسف است كه شاهد اينگونه بي عدالتيها هستيم!!!!؟؟؟
من قبلا هم گفتم اگر كسي تو مركز isp آشنا داشته باشه خدمات درحد قابل قبول ميگيره درغير اينصورت پولت كه رفته هيچ، اعصابت هم همراه پولت خواهد رفت!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جه جهت اطلاع :
دوستان من هم شاتل داشتم وهم امين نت ويكي ازدوستانم هم پارس آنلاين داره از ازش راضي نيست ازاين سه بظاهر isp بگذريد اگر از اينترنت كارتي استفاده كنيد باور كنيد بهتره.... يكنفر مشترك همين امين نت سرعت دانلودش روي بايت اومده بوده آشنايي پيدا ميكنه الان روي 50تا 60kb داره دانلود ميكنه...پس اگر كسي اعتراض نكنه :واسطه فوق القانون؟
يك پيشنهاد به مديران محترم انجمن اينه گزينه امين نت را از نظرسنجي ها حذفش كنيد چرا كه بقول دوستمون ahriman323امين نت isp نيست؟