با سلام به همه دوستان
من هم فوتبال منیجر سگا رو بازی کردم و هم فیفا منیجر 08 و 09
اولا که شک نکنید که فیفا منیجر 08 از 09 خیلی بهتره. تنها نقطه ضعف بدیهی و طبیعی اون دیتابیس قدیمیشه. من از اظهار نظر دوستانی که معتقدند 09 از 08 بهتره واقعا متعجبم!!!
09 فقط در 2 مورد از 08 بهتره: 1. دیتابیس جدید 2. گرافیک 3d بازی و چهره بازیکنان
در بقیه موارد که خیلی بیشتر از این دو مورد هستند 08 به طور واضحی بهتره. از جمله این موارد میشه به صفحه line up و منوهای بازی اشاره کرد و موارد بسیار ریز دیگه که با بازی کردن هر دو بازی متوجه میشید. در یک کلام 08 بسیار خوش دست تر از 09 است. برای مثال در 09 شما در صفحه Line up نمی تونید تمام تیم اصلی و ذخیره هاتون رو ببینید و همیشه مجبورید با scroll موس بالا و پایین برید و ضمنا دیگه مثل 08 رنگ بازیکنان اصلی و ذخیره و خارج از لیست با هم فرق نمی کنه تا تشخیصشون راحت باشه.
خیلی از این موارد هست که فقط خوره ها کشف می کنند.
در ضمن فوتبال منیجر به جز قسمت 3d و گرافیک بازی در بقیه قسمت ها از فیفا منیجر بهتره.
در ضمن اگه به حرفای من شک دارید و به حرف دوستان عاشق فیفا منیجر 09 اعتقاد دارید حتما یه سر به سایت های معتبر نقد بازی بزنید و ببینید که نمره کدوم بازی ها بیشتره!!!
برای نمونه برید به
که معتبرترین سایت بازیه و یا
که میانگین نمره تمام سایت های معتبر نقد بازی رو می زنه و ببینید نمره 08 بالاتره یا 09؟؟!!!
اگه حوصله ندارید برید من میگم که نمره 08 خیلی از 09 بالاتره و نمره فوتبال منیجر از هر دو بالاتر!!!!
امیدوارم دوستان با فکر بیشتری اظهار نظر کنن و دوستای دیگه رو گمراه نکنن!