نه منظورم اون نبود دنبال یه برنامه ای میگردم که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم بتونم اسکرین گوشی رو توی مونیتور ببینم و موس همون کاره قلم گوشی رو بکنه. من اینو قبلان دیدم ولی اسمشو یادم نیست:20:
نه منظورم اون نبود دنبال یه برنامه ای میگردم که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم بتونم اسکرین گوشی رو توی مونیتور ببینم و موس همون کاره قلم گوشی رو بکنه. من اینو قبلان دیدم ولی اسمشو یادم نیست:20:
به نظر شما ارزش داره ادم سيمبين ويرايش 3 رو بده و يه گوشيuiqبگيره؟يا دوتاشون تفاوتي ندارند؟
بّستگی به خودت داره ... باید ببینی با چی بیشتر حال میکنی ... ولی برای عموم مردم کار کردن با UIQ سخت تر از سمبین نوکیاست ... اینو میتونی حتی از بحث ها و سوالاتی که توو این دو تا انجمن مطرح میشه متوجه بشی ... ضمنا برنامه نویسان هم دیگه انگار با UIQ حال نمیکنن ... به قول یکی ؛ UIQ به زبون دون تاریخ پیوست .نقل قول:
به نظر شما ارزش داره ادم سيمبين ويرايش 3 رو بده و يه گوشيuiqبگيره؟يا دوتاشون تفاوتي ندارند؟
سلام من تازگیا یه g900 خریدم . با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :
this version of the installation file is no longer supported
این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!
این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هستنقل قول:
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی
دوستان یه برنامه ای هست که ماله متن پیش گویانه میباشد مثلن اول یه کلمه را بزنی باقیه کلمه را خود گوشی میاره........میخاستم ببینم چه طور میتونم کاری کنم که کلماتی را که خودم مینویسم را گوشی به خاطر بسپاره اخه گوشی فقط کلماتی را که معنی دارن را به خاطر میسپاره(منظورم اونایی که معنیه انگلیسی دارن)........
یکی راهنمایی کنهنقل قول:
نبود کسی
جاوا نصب میشه
اما
سیمبین میگه فایل خرابه
سلام کسی اون نرم افزار اسکرین گوشی روی مانیتور رو پیدا نکرد؟ فکر کنم بهتره یه جای دیگه دنبالش بگردم از شما ها که بخاری بلند نشد!!
سلامنقل قول:
شما داری برنامه های ورژن های دیگه ی سیمبین رو نصب میکنی.هک هم بکنی بازم نصب نمیشه.
برنامه های سری 60 روی UIQ نصب نمیشه.
موفق باشی.
متن اروری که میده رو اینجا بنویس تا دوستان کمکت کنن.نقل قول:
یکی راهنمایی کنه
نبود کسی
جاوا نصب میشه
اما
سیمبین میگه فایل خرابه