با سلامنقل قول:
دوست عزيز به اين پست مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927841&postcount=251
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزيز به اين پست مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927841&postcount=251
یه سوال داشتم
من داخل لپ تاپ vmware رو نصب کردم و ویندوزXP را نصب کردم ولی شبکه local area connection فعال نیست چطوری میتونم مشکلشو حل کنم؟
من از طریق وایرلس به اینترنت وصل میشم
من دوتا ویندوز دارم
اولی xp رو درایو C
دومی 7 رو درایو D
حالا میخوام xp رو دوباره نصب کنم (یکی از برنامه های جفنگم کار نمیکنه مجبورم ویندوز جدید بریزم)
اما درعین حال نمیخوام 7 پاک بشه
چکار باید بکنم آیا؟
دوست عزیز شما اگر ویندوز XP رو دوباره نصب کنید ویندوز سون از منوی بوت پاک میشه و برای اوردن وین 7 به منوی بوت باید از نرم افزار Easy BCD استفاده کنید.نقل قول:
سلام
ممنون از علی جان .
نحوه ی استفاده از Easy BCD :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
راه دیگه ای جز این نرم افزار نیست؟
نقل قول:سلام
با دستورات داخل cmd میشه درستش کرد ولی کار کردن با نرم افزار که خیلی راحت تر و بی دردسرتر هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
آهان همین
آخه اینو یکی بهم گفته بود؛ میخواستم ببینم چیه دستورش، یاد بگیرم اقلا
حالا که شما جواب میدین من دوتا سوال دیگه م بپرسم
1- تو بوت لیست چطوری میتونیم اولویت ورود خودکار رو تغییر بدیم؟
2- بعد من یه کم سطح سواتم پایینه، بااین نرم افزارEasy BCD، باید سیدی 7 رو حتما داشته باشم؟ آخه من سیدی 7 ندارم، و شرکت خودش 7 ریخته رو این سیستم. سیدیه دیگه ای باشه اشکالی نداره که؟
3- این نرم افزار رو تو xp نصب کنم و اون تغییراتی که تو اون پست منفرد لینکشو دادین، بدم یا تو 7 ؟
ئه! سه تا شد سوالام :46:
سلام اینم جواب دو سوال:نقل قول:
1)اولویت ورود به ویندوزها رو میتونید از توی همون نرم افزار تغییر بدید بسیار راحته
2)خیر CD ویندوز نیازی نیست ولی حتما یه سی دی ویندور 7 بگیرید چون بعد ها اگر توی Startup ویندوز دچار مشکل شدید CD ویندوز خیلی کمک میکنه
3)خب اگر ویندوز XP رو دوباره نصب کنید وین 7 دیگه بالا نمیاد پس باید نرم افزار رو توی XP نصب کنید و 7 رو بیارید توی منوی بوت.
ئه سه تا شد جوابام :31:
بااجازه یه سوال دیگه م بپرسم بعد برم اینارو دستکاری کنم
حالا فرض کنید من ویندوز xp جدید ریختم، اما نتونستم 7 رو بیارم تو بوت لیست
اگر ایمیج درایو c رو که از ایکس پی گرفتم برگردونم اون برگردونده میشه (واللاه خودم که میگم نه! آمّا حرف اینجاس که چرا پرسیدم این سوالو !؟) :D
یعنی درواقع منظورم از این سوال اینه که این دوتا ویندوز رو همراه با بوت لیست و بقیه مخلفات میشه با نورتون گوست ایمیج گرفت و اگر احیانا موفق نشدم هردو رو صحیح و سالم نجات بدم، با تورتون گوست همه رو برگردونم به حالت اول