سلام...اون سیدی هک بازی برا دوستم خراب بود...اما خودم همین امروز یکیشو خریدم....
رفتم تو قسمت سازنده ها و اسم حمید بازرگانی رو دیدم...میدونین کیه؟؟ همون که قبل مقاله ی ارت مانی رو پی دی اف کرده بود و به اسم خودش پخش میکرد
Printable View
سلام...اون سیدی هک بازی برا دوستم خراب بود...اما خودم همین امروز یکیشو خریدم....
رفتم تو قسمت سازنده ها و اسم حمید بازرگانی رو دیدم...میدونین کیه؟؟ همون که قبل مقاله ی ارت مانی رو پی دی اف کرده بود و به اسم خودش پخش میکرد
اي *** ( به جاش هرچي فوش مي خوايند بزاريد ) !
اسم اين كلاه برداري و كلاه گذاري روي سر مردم است !
يه آموزش كوچولو از ما.
ببخشيد اگه خيلي مبتديه.
size=290 KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون....به ارشیوم اضافه کردمش!! راستی پارس اسپیس لینک مستقیم داره ؟؟؟
بنام خدا
سلام
ميخواستم بدونم چطور ميشه پريدن به سمت بالا را با برنامه ArtMoney در بازي IGI هك كرد و كاري كرد ارتفاع پريدن به سمت بالا بيشتر بشه
اگه ممكنه در مورد نوع متغييري كه بايد جستجو كنم و نحوه آن توضيح دهيد
آخه اين متغير سريع پس از تغيير به حالت اول بر ميگرده (چون وقتي ميپره دوباره سريع ميرسه روي زمين )و تو جستجو يكم مشكل پيدا كردم
من براي اين مشكل لحظه اي كه روي هواست بازي را pause كردم
حالا نميدونم پيدا نشدن متغير به اين كار ربط داره يا نوع متغيير رو درست انتخاب نكردم
لطفا در مورد نوع متغير پر ش تو اين بازي اگه ميدونين كمكم كنيد
با تشكر
نوع باید unown باشه
بچه ها مي خوام بدونم واسه فريز كردن جون در بازي هايي كه جون اون ها پيوسته هست بايد چه كار كرد؟
مرسي نرم افزارها عالي هستند
يه كم بيشتر توضيح بده.نقل قول:
نوشته شده توسط monitor00sina
فكر كنم بايد از حالت Unknown استفاده كني تا حالات جستجو كمتر بشه.
بالاخره به يه مقدار ثابت مي رسي كه نبايد اونو گم كني.چون براي جستجوهاي بعدي به دردت ميخوره.
خوب بزار بيشتر واست توضيح بدم مثلآ تو بازي مارتال كومباد مي خواي جونتو فريز كني . خوب حالا توش موندي نه نه نه
البته :
1- مارتال كومباد يه مثال بود و من رمزاش رو دارم
2- از جمله ي آخر پستم هم ناراحت نشو چون مي خواستم جذاب ترش كنم.
مرسي از انجمن فعالتون
در ضمن يه لينك واسه دانلود تي سرچ بذار.