رو آیکن ظاهر شده در دسکتاپ راست کلیک کن گزینه ای برای این کار هست . نبود دستی umount ش کن
Printable View
رو آیکن ظاهر شده در دسکتاپ راست کلیک کن گزینه ای برای این کار هست . نبود دستی umount ش کن
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
باسلام و خسته نباشید.
من بعد از نصب موفقیت آمیز لینوکس اوبونتو ورژن 04/7 (به کمک راهنمای نصب اوبونتو که در شماره 49 عصر شبکه منتشر شده بود) با پیغامی مبنی بر تمام شدن فرایند نصب و ریستارت کردن سیستم مواجه شدم. و بعد از خارج کردن Cd از درایو سی دی رام، سیستم ریست شد. اما مشکل اینجا است که هیچ گزینه ای به انتخاب های سیستم عامل های من اضافه نشد و در بوت لودر هیچ گزینه ای مبنی بر انتخاب لینوکس وجود نداشت و من با همان انتخاب های ویندوزهای قبلی ام مواجه شدم. در ضمن بعد از ورود به ویندوز، پارتیشنی که اوبونتو در آن نصب شده بود، وجود نداشت و من بلاتکلیف مانده ام. بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم. (البته امیدوارم منظور مرا درست فهمیده باشید)
در پناه حق ...
اول باره دارم اینو میشنوم
درضمن آیا مطمئنی نصبش کردی؟ یعنی فقط اجرای لیو سی دی نبوده؟!
به نظر من بهتره از اول نصبش کنی...
مطمئنم که تا آخرش درست نصب شد و اجرای لیو Cd نبوده. میخواستم یکی از دوستانی که اوبونتو رو سیستمش داره یه نگاهی به فایل Boot سیستمش بندازه و بگه من چی باید اضافه کنم تا گزینه لینوکس به گزینه های ویندوزهام اضافه بشه؟
مرسی...
سلام شما با لایو سی دی بوت کنید و خروجی دستورات زیر رو بزارید
sudo fdisk -l
آقا یکی به من بگه چرا این فایل تو اوبونتو نصب نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما ویندوز خودتون را مشخص نکردید، از XP استفاده می کنید یا VISTA؟ ضمن اینکه شما توانایی دیدن درایو ها را در ویندوز ندارید البته نرم افزاری برای این کار هست که شما می توونید از اوون استفاده کنید و فایل بوت رو update کنید اسم نرم افزار و ورژن نهاییش explore2fs-1.07 و فایلی که باید edit کنید هم در فولدر boot و سپس grub و به نام menu.lst هست البته یادآوری می کنم نمی توونید توسط این نرم افزار write کنید پس ابتدا باید به صورت live به ubuntu بروید و اوونجا تغییرات را انجام بدید صرفا قسمت زیر را اضافه کنید به فایلنقل قول:
title Ubuntu, kernel 2.6.20-15-generic
root (hd0,7)
kernel /boot/vmlinuz-2.6.20-15-generic root=UUID=eb98169f-197a-406b-bcad-1fab6cee923d ro quiet splash
initrd /boot/initrd.img-2.6.20-15-generic
quiet
savedefault
title Ubuntu, kernel 2.6.20-15-generic (recovery mode)
root (hd0,7)
kernel /boot/vmlinuz-2.6.20-15-generic root=UUID=eb98169f-197a-406b-bcad-1fab6cee923d ro single
initrd /boot/initrd.img-2.6.20-15-generic
title Ubuntu, memtest86+
root (hd0,7)
kernel /boot/memtest86+.bin
quiet
title Microsoft Windows XP Professional
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
البته یادآور می شم که (hd0,7) را باتوجه به درایوی که در اوون ubuntu رو نصب کردید تغییر بدید.
اگر باز هم مشکل بود محتویات فایل menu.lst سیستمتون رو اینجا بنویسید.
دوست عزیز شما باید قبل از این package abe-data رو نصب کنید.نقل قول: