پس اين بازي ارزش خريدن رو نداره................چون در عرض 2 يا 3 ساعت تمام ميشه....پس هيچي اصلا نميتونه ما را براي مدتي سرگرم كنه
Printable View
پس اين بازي ارزش خريدن رو نداره................چون در عرض 2 يا 3 ساعت تمام ميشه....پس هيچي اصلا نميتونه ما را براي مدتي سرگرم كنه
عوضش وقتي ازت بپرسن تاحالا گرافيكي ترين بازي تاريخ رو بازي كردي نميموني خمار. اين واقعا يه قدرت نمايي محض از يه شركت قدرتمند هست كه حسابي رو كم كني كرده از خيلي بازيها. اين به نفع گيمر هاست چون اين گيم سازها بدجوري چشم هم چشمي دارند شايد اين باعث بشه بازيهايي كه بعد اين ميان يكي از يكي قوي تر باشه نفعش به ماست:46:نقل قول:
منم رفتم خریدمش
2 دی وی دی که داخلش فایلهای زی÷ شده گیم هستش
و همش باید استحراج بشه در یه جای هارد سپس از اونجا نصب بشه
وقتی بازش میکنم یه صفحه میاد که دوستان قبلا اشاره کردند
اون فایل را دوباره واسه همن بذارین که این مشکل را حل میکنه
تو صفحات قبلی یکی بود که برا من دان نشد
ویرایش
فایل دانلود میشد من متوجه نمیشدم
الان بازش کرد
کمی بعد منم نتیجه سیستم خودمو میگم
بچه ها اون کد تقلب که گفتم کرایسیس رو سوم شخص میکنه از رفیقم گرفتم ... فردا براتون میزارم.
لعنت به شانس من که این بازی هنوز تو شهرستان ما نیومده!!!حتی Spore هم نیومده:13:
3 ساعت گیم پلی؟فکر نمیکنم اینطور باشه:18:شما با چه درجه سختی بازی کردید؟که میگید 3 ساعت
اسماعيل خان برا تو هم كبير سافت هست؟
مال من مال كبير سافت هست نسخه چيني هم هست بدن اشكال بود از نظر من
شايد شما اينجوري تجربه كرديننقل قول:
ولي در گيم اول كارت گرافيكي مهمه بعد ما بقي
در ضمن من كاريسيس اولي را با سي پي يو معمولي 3 اينتل و با كارت 8600 جي تي 1 گيگ و رم 2.5 گيگ در ويستا ميدوني چجوري بازش كردم؟
رزوليشن : 1024*768
مديوم
8x aa
بيشتر از اينشم هم باز ميكرد ولي كمي مكث داشت
ببينيم و تعريف كنيم ...نقل قول:
والا نميدونم مال چيهنقل قول:
همانطور كه گفتم 2 دي وي دي هست كه زيپ شده بود
ريختمش هارد بعد نصبش كردم
هيچ چيزي هم از كبير سافت و .. نديدم
گيم باز نشد بعد كه اون كركو كپي كردم باز شد
حالا يه مشكل دارم
وقتي گرافيكو رو MainStret تلفظش اميدوارم اشتباه نباشه ميذارم بعد كه گيم لود ميشه موقعي كه ميخواد گيمو بياره صفحه سياه ميمونه و سيستم ميهنگه ...
اما وقتي همه آيتمها در حداقل هست مشكلي نيست ...
خواستم ببنم اشكال از كرك هست يا از ويستا 64 بيتي من يا از گيمي كه خريدم و يا از درايور گرافيكي و يا از چيه ؟
فكر كنم هم كمتر از Crysis قبلي بود هم آسونتر!!!! :44: نه ؟؟؟
بابا شماها روی درجه ی آسون بازی میکنید بعد میگین آسون .
من الآن دارم روی Hard میرم .
هنوز مرحله ی 2 گیر کردم .
فقط کافیه مرحله ی 1 رو با درجه ی Hard برید .....
نقل قول:بلي شما راست ميگيد بازي رو اگه بخواهيم روي هارد بازي كنيم زود تموم نميشه ولي منظور دوستمون از اينكه از قبلي هم آسونتر بود به جاست چون من خودم هم هر دو اين بازي ها رو روي EASY بازي كردم و معتقدم دومي راحت تر بود البته شايدم به خاطر اينكه قبلي هنوز آبديده نبوديم و خيلي چيزارو نمي دونستيم برامون سخت مي اومدنقل قول:
روي پاكتش كبير سافت مي نويسه. مطمئنا مال تو هم كبير سافته.نقل قول:
كرك و اينات مشكل نداره ويستاتم همين طور چون ويستا ساپورت ميشه توسط بازي تو گرافيك بالا نيست مال منم 8600 GT هست توي مينيمم Quaility بازي كردم وقتي افزايش ميدادم گير ميكرد البته كلا سخت رندر ميشه بازي و هر از گاهي لگ داره بازي