نه تا حالا نشنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نه تا حالا نشنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فاروس تو همين تاپيك پست داشته
به خاطر تبليغات و برخورد ديگه پست نداد
سايتش اينه (تبليغ محسوب نشه ها!):چند ماه پيش كه زنگ زدم بهش گفت كه به نوعي نماينده ي ندا گسترهکد:http://faroos.com/
هزينه هاشا يه كم پايين اورده
نميدونم اين قيمتاش چرا اينجوريه؟
HSOt و DoMAIN هم كه ميفروشم دوستام رفته بودند خريده بودن
حالا يادم نيست اما يه فضاي زيادا با يه قيمت كم فروخته بود
دوستام نسبتا ازش راضي اند البته نه زياد
اينم ياهو ميل يكي از پشتيبانياش (تبليغ محسوب نشه ها!)
faroos_net
منم همین مشکل رو دارم !!!!! من اصلا روزانش رو هم ندارم !!!!!!!!!! LOL !!!!!!!!نقل قول:
تازه جدیدا 3 ماهه کرده !!!!!! می گم این برشکست شده ! می خواد پولا رو بگیره و بره !! به خاطر همین احتمالا به پیشگامان یا شاتل پناه ببرم !!!!!!!
می گم شاتل مودم dlink d200 رو قبول می کنه ؟؟؟؟ امیدوارم مجبور نشم مودمم رو عوض کنم !!:41::41::41::41:
-----------------------
همین الان اینترنت قطع شد !!!! دوباره اومدم !!!!!! لعنت به اینا !!!!! LOL !!!!!! این شبکه پرداز هم دردسری شده برای خودش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صبا که دیگه اعصاب واسه من نذاشته :41:
اوایل سرعتش عالی بود ولی الان چند وقته افتضاح شده حالم داره ازش بهم میخوره :2:
من تو مرکز امام علی هستم ...
کسی از دوستان میدونه شاتل این مرکز رو ساپورت میکنه یا نه ؟
البته تو سایتش زده در دست راه اندازی , ولی به سایت نمیشه اعتماد کرد اخه تو سایت صبا منطقه ما رو زده سرویس ارائه نمیشه ولی در حقیقت میشه :31:
به پیشگامان هم زنگ زدم گفت اواسط یا اواخر این ماه ( البته قرار بوده اول این ماه راه بیافته :41: )
در کل غیر از صبا نت کدوم شرکت رو ( در صورت وجود ) برای مرکز امام علی پیشنهاد میکنید ؟
نقل قول:
نه دوست عزیز سایت شاتل قابل اعتماده من امتحانش کردم:31:
اگه نوشته در دست راه اندازی راست گفته
من از شاتل پرسیدم گفت کلا با مودمهای d-link و linksys مشکل دارندنقل قول:
سلام
با خطوط فیبر نوری میتوان اینترنت پر سرعت داشت
سلامنقل قول:
شبانه صبا بعضی شبها یا بهتر بگم اکثر شبها افتضاحه!
شبانه رایگان که اصلا پهنای باند نداره با اینکه خودشون میگن پهنای 1 مگ داره!
با یوزر خودم هم اصلا کانکت نمیشه اکثر شبها!
خدا ما رو از دست این اینترنت در پیتی راحت کنه. انشاءاله
داشتم قیمت و کیفیت اینترنت رو تو ترکیه میدیدم، ماشاءاله تعچب داره.
چه امکانات بالائی و چه قیمت پایینی.
:13:
احتمالاً پیشگامان تا آخر این ماه مرکز امام علی رو هم تحت پوشش قرار میده.نقل قول:
پیشگامان کیفیت سرویسش پایدار و استیبل و قابل قبول هست.