سلام عمو خوبی ؟
من برنامه Hard Disk Manager 2009 Pro ماله شرکت Paragon رو دانلود کردم اول ببین ورژنش خوبه از کجا میشه فهمید بوت هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عمو خوبی ؟
من برنامه Hard Disk Manager 2009 Pro ماله شرکت Paragon رو دانلود کردم اول ببین ورژنش خوبه از کجا میشه فهمید بوت هست ؟
سلام.
یه سوال دارم که به آماتور بودنم بر می گرده.
recovery اصلا چی هست؟برای چی کاربرد داره؟چه جوری میشه ازش back up تهیه کرد؟
من dell 1525 دارم همراهش یه سری cdهای مر بوط به درایو هاش بود + cd reinstal win vista .
با توجه به اینکه یه پارتیشن 5 گیگ recovery هم هست.چه جوری می تونم back up تهیه کنم؟البته توی فروم رو گشتم جوابمو ندیدم اگر قبلا جایی مطرح شده لینک بذارید ممنون میشم.
با تشکر.
سلام به همه ی بر و بچه ها و همین طور سلام مخصوص به مدیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که انصافا مدیر بودن بهش میاد
1 سوال داشتم و امیدوارم کسی بتواند راهنما یی ام کند
من می خواهم از دارایو ویندوز لپ تاپ خودم که ویندوز ویستای اورجینال در اون نصب است ، Backup بگیرم. خلاصه بعد کلی مکافات ، چند ساعت طول کشید تا تونستم Norton Ghost 12 رو دانلود کنم. سرتونو درد نیارم ، برنامه رو نصب کردم دیدم ای دل غافل ، نمی تونم مستقیم روی DVD بک آپ بگیرم ، میگه باید یا روی هارد یا وسایل دیگه ای بجز CD و DVD بک آپ بگیرم. خلاصه خواستم بزنم تو دهنش بگم آخه به تو چه ربطی داره که دیدم دستم بهش نمیرسه!
حالا می خوام بدونم من اگه بخوام مستقیم روی DVD بک آپ بگیرم باید چیکار کنم؟
پیشاپیش از فرد یا افرادی که منو راهنمایی می کنند تشکر می کنم و از خدا می خوام تا دانشگاه قبول بشن! و ...الخ(به قول مرحوم جلال آل احمد)
1- recovery یعنی برگرداندن به حالت قبلی یا اولیه ... مثلا طرف میره اتاق عمل بعد ریکاوری داره یعنی به هوش میارنش و حالت طبیعی ... توی لپ تاپ ها هم ریکاوری بصورت دیسک همراه لپ تاپ یا یک پارتیشن مجزا (مخفی یا غیرمخفی) وجود داره که میشه با روش های زیر بهش دسترسی داشت و اون کنسول اون رو برای بازگردانی اطلاعات اولیه سیستم (حالت کارخانه ای) استفاده کرد:نقل قول:
1- زدن دکمه های خاصی هنگام نمایش لوگو (بوت) بعد روشن کردن سیستم مثل F10 , F11 و ...
2- قرار دادن دیسک ریکاوری همراه لپ تاپ (در برند Dell) و بوت از روی اون که ممکنه هم دیسک ویندوز ویستا باشه و نصب اتوماتیک ویندوز ، درایورها و تنظیمات مخصوص لپ تاپ (در دل ها سی دی مشکی ، نقره ای و آبی)
3- تهیه دیسک اگر همراه لپ تاپ نیست با برنامه های recovery disc creator ارائه شده توس شرکت در ویندوز اصلی آن و استفاده از انها در بوت مثلا لپ تاپ های HP و سونی و دل و توشیبا و ایسوس و .... بجز دل
برای تهیه بک آپ از پارتیشن از نرم افزارهای third party مانند norton ghost یا acronis trueImage استفاده میشه
بقیه موارد هم با وجود تکراری بودن توضیح داده شدند :5:
پیشنهاد میشه چند صفحه آخر تاپیک رو بخونید :10:
نقل قول:
من دانشگاه قبول شدم :31:
راهنمایی مستقیم توسط خود شرکت Symantec
موفق باشید
سلام عمو registered عزیزنقل قول:
جواب همه رو میدی الا من ؟؟؟:41:
سلام
یه سوال داشتم یه لپ تاپ مدل acer 5520 خریدم می خواستم بدونم نرم افزار مخصوص ریکاوری این مدل رو از کجا می تونم پیدا کنم
سلام. من یک لب تاپ hp dv5 1060 دارم، و به مشکل برخوردم. ابتدا لازمه بگم:
- وقتی خریدم، دو تا درایو داشتم، یکی درایو ویندوز و دیگری درایو بکاپ. با روش توضیح داده شده توی این تاپیک، درایور ویندوز رو به دو درایو تبدیل کردم. ولی به درایو بکاپ دست نزدم. الآن سه تا درایو دارم: درایو c (درایو ویندوز)، درایو D (درایو بکاپ) و درایو F (پارتیشن جدید که از درایو c جدا کردم)
این نوت بوک های hp، یه برنامه به نام HP Protected Smart روشون فعال هست که این توضیحاتشه:
کد:ProtectSmart Hard Drive Protection protects your disk drive by parking the drive and halting I/O requests when one of the following events occurs:
● You drop your computer.
● You strike another object with the computer.
● You move your computer with the display closed while the computer is running on battery power.
A short time after one of these events, ProtectSmart Hard Drive Protection returns the disk drive to normal operation.
امروز من اومدم این برنامه رو باز کردم و بستمش، موقع بستن not responded شد و مجبور شدم سیستم رو ریستارت کنم، وقتی سیستم دوباره بالا اومد، دیدم درایو بکاپم رو بصورت فرمت نشده نشون میده و بهش دسترسی ندارم. از system resotore هم استفاده کردم ولی بهم پیغام داده که نمیتونه سیستم ریستور رو اجرا کنه.
نمیدونم اون برنامه چطوری زده درایو بکاپم رو اینجوری کرده، ولی دو تا سوال دارم:
1- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، درایو بکاپ درست میشه یا فقط درایو ویندوز به روز اول برمیگرده؟
2- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، اطلاعات درایو F (پارتیشن جدیدی که از درایو C اسپلیت کرده بودم) هم پاک میشه و باز دوباره دوتا درایو خواهم داشت یا اینکه به پارتیشن جدید دست نمیزنه و پارتیشن بندی نمیکنه و فقط اطلاعات رو برمیگردونه؟ (چون روی درایو F اطلاعات زیادی دارم و نمیتونم براحتی ازش روی دی وی دی بکاپ بگیرم)
دوباره سلام
مثل اینکه کسی نبود سوال بالایی رو که پرسیدم جواب بده.
اینجور که خودم متوجه شدم، اگه از دی وی دی بکاپ کارخونه استفاده کنم هارددیسک مجددا پارتیشن بندی میشه و اطلاعات پارتیشن جدیدم که ازشون بکاپ ندارم هم پاک میشن.
آیا راهی نیست که من فقط درایو ریکاوری رو ریستور کنم؟
یه نرم افزاری تو این فروم معرفی شده بود که باهاش میشه از همه ی آپدیت های ویندوز که نصب شده بکاپ تهیه کرد اما پیداش نکردم، لطفا اگه لینک یا اسمش رو دارید بزارید.
نقل قول:
خود acer این قابلیت رو داره :
Acer eRecovery ... که با نصب برنامه acer empowering technology این app هم نصب میشه ( در ویندوز اوریجینال وجود دارد و اگر نبود باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید) ... برای اجرای این برنامه ها میتونید دکمه epowering technology رو روی لپ تاپ (کنار کیبورد) فشار بدید
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بخونید کامل توضیح داده
همچنین برای ریکاوری وقتی خراب میشه در بوت وقتی Acer logo میاد دکمه alt+F10 رو فشار بدید تا وارد کنسولش بشید (پارتشین ریکاوری و تنظیمات پارتیشن بندی نباید دستکاری شده باشه)
موفق باشید