سلام
من یه suzuki dvd rw مدل sl -185a دارم
میخوام فریم ور اونو آپدیت کنم طبق آموزشتون توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه کسی میتونه در مورد پیدا کردن آپدیت فریم ور کمک کنه
با تشکر
Printable View
سلام
من یه suzuki dvd rw مدل sl -185a دارم
میخوام فریم ور اونو آپدیت کنم طبق آموزشتون توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه کسی میتونه در مورد پیدا کردن آپدیت فریم ور کمک کنه
با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343976
با سلام من یه دی وی دی رایتر اکسترنال سامسونگ گرفتم بعداز 2 ماه کار کردن امروز نمیدونم چش شد که دیگه توسط ویندوز شناخته نمیشه!!حتی ویندوز رو ریستور کردم به وقتی که مشکلی نداشت ولی توفیری نکرد!واسه اطمینان از ویندوز خودم روی سیستم دوستم هم چکش کردم ولی باز شناخته نشد!!یعنی سوخته؟البته برقش کار میکنه چون وقتی یو اس پیشو میزنم چراغش روشن میشه و میتونم توسط دکمه اجکت خودش درشو باز کنم!!!مشکل چیه؟
با سلام.
من یک DVD RW Sony مدل DRU-830A دارم که DVD های r- معمولی رو نمیخونه(یعنی یک دی وی دی خالی با سایز 0 بایت تشخیص میده).جالب اینه که دی وی دی های RW رو میخونه ولی دی وی دی های دیگه رو نه.ممکنه ایراد از خود دستگاه باشه؟
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
پاورت کم میره فک کنم!نقل قول:
سلام
چند وقته در این سی دی رام ما باز نمیشه. باید سوزن بکنیم اونجاش تا باز بشه!
مشکل از چیه؟
یه چیزی هم بگم شاید کمک کنه:
چند وقت پیش یه سیدی شکسته گذاشتم توش ورورویژ ویژویژ ورورورورورورورورورو... تق!
فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میادنقل قول:
برو یه DVD RW جدید بخر حالشم ببرنقل قول:
اقایون کسی نیست یه راه حل اساسی بده
1-نمیتونم سی دی رایت کنم چون سیستم هنگ میکنه
2- هارد صدای خش خش میده
3- سیستم چند بار ری استارت میشه بهد ویندوز بالا میاد
4-سیستم ویروس نداره