با نرم افزار hdd low level format tools در محیط ویندوز میتونید باهاش کار کنیدنقل قول:
نرم افزار رو اجرا میکنید و هارد مورد نظر رو انتخاب کرده و فرمت میکنید
Printable View
با نرم افزار hdd low level format tools در محیط ویندوز میتونید باهاش کار کنیدنقل قول:
نرم افزار رو اجرا میکنید و هارد مورد نظر رو انتخاب کرده و فرمت میکنید
فلش رو به یک سیستم دیگه بزنید و فایل های هیدن رو show کنید ببینید چیزی از اون 1 گیگ میبیند یا نه قبلش فلش اسکن ویروس بشه توسط آنتی ویروس یا به روش سرچی رو سیستمی هم که تست میشه باید ویروسی نباشهنقل قول:
درست نشد باید اطلاعات فلش رو ریکاوری کنید یا فلش رو فرمت کنید بعدش ریکاوری
درست نشد بگین
شما هارد لپ تاب رو عوض کردین اصلا ویندوز روش نریختین ؟نقل قول:
با تشکر از جوابتون با استفاده از این روش مشکل حل شد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو داد
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو دادنقل قول:
از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کنید و مجددا تست کنیدنقل قول:
سلام
من لب تاپ دارم .هاردم 500 هست.دو تا درایو دارم Cو D .همیشه D رو فرمت نمیکردم چون اطلاعاتش و لازم داشتم فقط ویندوزو عوض میکردم.دیروز ویندوزو عوض کردم با توجه به اینکه همیشه همینکارو میکردم اما الان ویندوز عوض شده و دریوار c حاوی اطلاعات ویندوز جدیده.ولی اطلاعات درایو Dپاک شده و اطلاعات درایو c قبلی که حاوی برنامه های ویندوز قبلی بود اومده.
من تاحالا این مشکل و نداشتم.حالا چیکار باید بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری برای برگردوندن اطلاعات نیست؟
اصلا این اتفاق چطوری افتاده که ویندوز جدید نصب شده و اطلاعات ویندوز قبلی به درایو dرفته و تمام پوشه هامو پاک کرده.
من درایو c رو فرمت کردم و ویندوز و روش نصب کردم کاری به درایو D نداشتم.
برای ریکاوری اطلاعات باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنیدنقل قول:
نوع اطلاعاتتون چی بوده ؟
فایلای تصویری ، عکس خیلی چیزا تمام چیزاهایی که توی این چند سال داشتم تو لبتاپ بوده.با نرم افزار O& O ریکاوری کردم ولی چیز زیادی برنگردوند.